Prima pagină » Cancan ultimă oră » Simona Gherghe, probleme de sănătate. Cu ce se confruntă acum prezentatoarea

Simona Gherghe, probleme de sănătate. Cu ce se confruntă acum prezentatoarea

16 mart. 2022, 23:15,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Ghinionul pare că se ține lanț de familia Simonei Gherghe! Au trecut doar câteva zile de când îndrăgita prezentatoare de la Mireasa a ieșit din carantină împreună cu familia ei, asta după ce s-au infectat pe rând cu Covid-19, iar acum problemele de sănătate îi bat din nou la ușă. Iată cu ce afecțiuni se confruntă de data aceasta!

Simona Gherghe și-a luat marea comunitate prin surprindere în această dimineață, asta după ce le-a explicat că nu traveresează o perioadă tocmai bună, nici ea și nici fiul ei.

Simona Gherghe, probleme de sănătate

Încă de la primele ore ale dimineții, Simona Gherghe s-a fotografiat împreună cu fiul ei, astfel că fanii au observat imediat că niciunul dintre ei nu apare cu zâmbetul pe buze așa cum o făceau de obicei. Ei bine însă, nu a durat prea mult și prezentatoarea de la Mireasa a venit și cu o explicație. După ce au stat în izolare aproximativ două săptămâni și s-au confruntat cu simptomele covid-ului, acum, Simona Gherghe și fiul ei au răcit destul de serios.

„Suntem unul mai răcit ca altul”, le-a explicat Simona Gherghe fanilor.

Prezentatoarea nu a vrut să stea în casă

Ce-i drept, Simona Gherghe nu se simte deloc bine în aceste momente, însă cu toate astea, nu a vrut să stea în casă, ci și-a continuat planul pe care-l avea pentru ziua de azi, ba chiar a mers și la muncă, unde a prezentat Mireasa.

Într-adevăr, cei care au urmărit emisiunea au observat că nu era în cea mai bună formă, astfel că prezentatoare TV a ținut să precizeze că se confruntă cu răceală și de asemenea cu laringită, astfel că vocea ei nu este una foarte bună.

„Astăzi nu sunt într-o stare tocmai bună, de asta v-aș ruga chiar să vorbiți voi mai mult decât mine pentru că este posibil ca vocea mea să cedeze la un moment. Mă confrunt cu o laringită, sper să nu se accentueze!”, le-a spus Simona Gherghe concurenților din casa Mireasa.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *