Prima pagină » Cancan » Simona Gherghe, în mijlocul unui scandal după gestul făcut în emisiune! Ce i-a deranjat pe fani?

Simona Gherghe, în mijlocul unui scandal după gestul făcut în emisiune! Ce i-a deranjat pe fani?

03 mai 2023, 11:05, 1 ,
BZI.ro, în Cancan

Simona Gherghe a creat din nou vâlvă în mediul online, printre fanii emisiunii pe care o prezintă.

Vedeta este pusă din nou la zid de fanii emisiunii pe care o prezintă, după ce în urmă cu câteva zile vedeta a făcut un gest care i-a deranjat pe aceștia. Nu e prima dată când prezentatoarea TV este pusă în fața unei astfel de situații, dar se pare că de data aceasta lucrurile au cam scăpat de sub control pe rețelele de socializare.

Simona Gherghe, în mijlocul unui scandal

Internauții s-au revoltat de mai multe ori de-a lungul anilor, menționând că nu sunt mulțumiți de felul în care Simona Gherghe moderează emisiunea matrimonială, dar acum au ajuns chiar să ceară demisia ei, pentru că, susțin aceștia, prezentatoarea TV a avut o reacție nepotrivită în momentul în care o concurentă i-a jignit pe telespectatori în timpul emisiunii.

Mai exact, într-una din edițiile recente, una dintre concurente a folosit cuvinte jignitoare la adresa celor de acasă, iar în momentul în care a intervenit, Simona Gherghe  nu i-ar fi atras atenția tinerei, ba chiar ar fi îndreptat vina către fani, spun aceștia.

Asta i-a deranjat pe mulți dintre cei care urmăresc emisiunea, dar nimeni nu se aștepta ca revolta să fie atât de mare pe rețelele de socializare.

„Demisia Gherghe! Este de-a dreptul șocant cum o moderatoare a unui reality show nu ia atitudine la un asemenea limbaj ca cel al concurentei Hatice. Nici măcar cea mai mică atenționare. Ba din contră, ne bate nouă obrazul că noi am fi vinovați și că noi suntem cei care jignim.

Gherghe, noi vă plătim salariile. Cum e posibil ca o concurentă cu un trecut pătat de proxenetism să ne jignească pe noi în halul acesta fără nicio consecință? Da, Gherghe, jignim.

Dar noi suntem no-nameuri, nu persoane publice care apărem la tv timp de șase luni.

(…) Gherghe, acum ar trebui să ieși tu public și să-ți ceri iertare de la noi, în numele preferatei tale. Ori îți lași preferințele acasă și îi tratezi pe toți la fel, ori îți dai demisia. Ne-am săturat de lipsa de imparțialitate”, au scris fanii pe rețelele de socializare.

Simona Gherghe i-a supărat pe fani și în urmă cu câteva luni

De când moderează această emisiune, Simona Gherghe a ajuns să fie implicată în mici scandaluri, fără să își dorească acest lucru, însă, și fără să ia parte la ele în mod direct.

În urmă cu câteva luni a avut loc un alt episod care i-a revoltat pe fanii emisiunii și pentru care vedeta și-a cerut scuze în mod public, menționând la acea vreme că nu și-a imaginat că gluma ei va crea atâta isterie printre internauți.

„A fost o glumă proastă, care nu avea nicio legătură cu greutatea vreunei persoane, ci cu o situație hilară evocată, dar mi-am dat seama că se poate interpreta așa și mi-am cerut scuze imediat. Nu după pauză, nu după 5 minute, ci instant!

Înțeleg foarte bine că poți răni oameni chiar și fără intenție. Îmi educ copiii să nu țină cont de aspectul oamenilor și să înțeleagă că diversitatea este un lucru bun. Este una dintre primele și cele mai importante lecții pe care li le-am oferit. Cred că putem trăi într-o lume în care să nu fim niciodată judecați în funcție de corpul nostru, ci doar după merite reale. Îmi cer încă o dată scuze dacă replica mea din cadrul emisiunii a fost înțeleasă altfel decât am dorit!”, a declarat Simona Gherghe, pentru Unica.ro.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *