Prima pagină » Cancan ultimă oră » Simona Gherghe, imagine emoționantă alături de fiica sa. Cum s-a afișat prezentatoarea TV alături de Ana

Simona Gherghe, imagine emoționantă alături de fiica sa. Cum s-a afișat prezentatoarea TV alături de Ana

08 mart. 2023, 23:00,
în Cancan ultimă oră

Simona Gherghe este una din cele mai îndrăgite prezentatoare din România. Vedeta se bucură de succes atâte pe plan personal, cât și pe plan profesional.

Prezentatoarea de televiziune este foarte activă în mediul online și are o comunitate de fani pe care îi ține la curent cu informații din viața ei. Astfel, Simona Gherghe a postat o imagine emoționantă alături de fiica sa, Ana.

Simona Gherghe, imagine emoționantă alături de fiica sa, Ana

Simona Gherghe a ținut să le spună fanilor că este uimită de cât de repede au crescut cei doi copii. De asemenea, vedeta a spus că Ana va merge la școală din toamnă.

Simona Gherghe a postat o imagine de la ultima serbarea a fiicei sale, cu care a fost plecată, la finalul acestei săptămâni, la schi, după ce s-a accidentat la începutul anului. Din acest cadru nu avea cum să lipsească Vlad, fiul cel mic, cu care se mândrește.

Astăzi este o zi importantă și pentru Simona Gherghe. Vedtea a declarat că și-a continuat ziua de 8 Martie alături de mama sa, cu care are o relație extraordinară.

Simona Gherghe: „La mulți ani, dragile mele! Meritați tot ce-i mai bun!”

Cu această ocazie, Simona Gherghe a transmis și un mesaj pentru toate doamnele și domnișoarele din România.

„A fost așa o zi frumoasă… de fapt, am început sărbătoarea încă de ieri, la grupa lui Vladi, iar azi a fost un festival de lacrimi, la serbarea Anei. Poate și pentru că e ultimul 8 Martie la gradinită.

De la anul, Ana mea mică, Nuchi a mea merge la școală… Nu știu când au trecut anii ăștia, parcă aș vrea să mai rămână așa mici, deși ei se străduiesc zilnic să ne arate cât de mari s-au făcut. Și după toate emoțiile de la grădi, am fost în vizită la mama, căci nu se putea altfel. Mama mea, cea mai bună și mai frumoasă! La mulți ani, dragile mele! Meritați tot ce-i mai bun!”, a scris Simona Gherghe, în dreptul unor imagini alături de copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *