Prima pagină » Cancan ultimă oră » Simona Gherghe, detalii picante din spatele succesului. Și-a părăsit logodnicul în fața altarului pentru cariera din televiziune: ,,Era totul stabilit, inelul dat”

Simona Gherghe, detalii picante din spatele succesului. Și-a părăsit logodnicul în fața altarului pentru cariera din televiziune: ,,Era totul stabilit, inelul dat”

12 dec. 2021, 10:40,
în Cancan ultimă oră

Sinona Gherghe este o femeie realizată pe toate planurile. Are o familie frumoasă și o carieră de invidiat, însă puțini sunt cei care cunosc modul în care vedeta a reușit să intre în televiziune. Cine este bărbatul care a ajutat-o să ajungă pe culmile succesului? L-a părăsit în fața altarului. Detalii incredibile!

Povestea de viață a Simonei Gherghe bate orice scenariu de film cu îndrăgostiți. Puțini sunt cei care știu că vedeta TV a mai fost logodită, înainte de a-l cunoaște pe actualul soț.  În perioada 1999-2002, când era abia o debutantă în presă, Simona a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Octavian Tudorache. Cei doi s-au cunoscut la locul de muncă, un post de radio din Iași:

”De cine eram îndrăgostită la 18 ani? De primul meu prieten. Un băiat cu cinci ani mai în vârstă că mine. Eram foarte îndrăgostită de el. Nu-mi stătea gândul la carte. De-asta am și picat la facultate. Iar când am plecat în București pentru jobul pe care mi l-a oferit Antena 1, eu trebuia să mă mărit.

Aveam un logodnic care mă ceruse de nevasta de la mama. Era totul stabilit. Inelul dat. N-a mers. El a rămas acolo. A încercat să găsească ceva de lucru pe-aici, n-a reușit și s-a terminat!”, spunea, cu mulți ani în urmă, Simona Gherghe.

Simona Gherghe a ajuns la Antena datorită fostului logodnic

Prima iubire a Simonei Gherghe se pare că i-a purtat noroc și datorită lui Octavian Tudorache a ajuns cunoscută în fața camerelor de filmat. Cei doi au lucrat o perioadă împreună, în departamente diferite la postul de radio din Iași. Ea, la departamentul de știri, el, la entertaiment. Iar la un moment dat, Octavian Tudorache a migrat la stația locală a Antenei 1. La insistențele Simonei, Octavian Tudorache a ajutat-o să se ”transfere” și ea, iar vedeta TV a reușit,

Povestea de iubire a continuat, însă nu pentru mult timp. Cei doi se logodiseră, stabiliseră cine să le fie nași, închiriaseră restaurantul pentru nuntă, doar că Simona Gherghe a primit o ofertă de la  București, iar atunci a fost momentul în care, indirect, a ales între iubire și carieră. Prezentatoarea s-a mutat la București, iar atunci a fost momentul în care cei doi s-au despărțit.

Timpul nu a stat în loc, iar în urmă cu mai bine de patru ani, ea a făcut public că se iubește cu Răzvan Săndulache, un consultat politic cunoscut în București. Cei doi, de altfel, s-au și căsătorit acum trei ani și au împreună doi copii, o fetiță și un băiețel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`