Prima pagină » Cancan » Simona Gherghe, despre vaccinul anti-Covid-19: „Îl aștept ca pe o gură de aer proaspăt”

Simona Gherghe, despre vaccinul anti-Covid-19: „Îl aștept ca pe o gură de aer proaspăt”

08 dec. 2020, 14:15,
BZI.ro, în Cancan

Simona Gherghe a vorbit despre vaccinul anti-Covid-19 pe care spune că îl așteaptă ca pe o gură de aer proaspăt. Prezentatoarea TV spune că își dorește ca viața ei și a celor dragi să revină cât mai repede la normal. După ce mai multe persoane din jurul ei s-au infectat cu noul coronavirus, aceasta a luat o decizie radicală.

Vedeta TV a menționat că își dorește să revină cât mai repede la viata pe care o avea.

Simona Gherghe, despre vaccinul anti-Covid-19

Vedeta de la Antena1 spune că este nerăbdătoare să își facă vaccinul împotriva Covid-19 alături de întreaga familie. Vedeta are mare încredere în eficiența sa și, de ani de zile, pentru a își proteja familia, a decis să își facă și testul antigripal.

„Aştept vaccinul ca pe o gură de aer proaspăt. Aştept să ne întoarcem la ceea ce credeam noi că e normalitate. Cred că acest vaccin ne va ajuta. Noi ne-am vaccinat și împotriva gripei sezoniere şi îl vom face şi pe cel împotriva COVID”, a subliniat Simona Gherghe.

Simona Gherghe și familia sa au făcut și vaccinul pneumococic

Simona Gherghe a vorbit despre vaccinul anti-Covid-19 după ce s-a vaccinat alături de familia sa și cu vaccinul pneumococic, la recomandarea medicului. Deoarece intră în fiecare zi în contact direct cu mai multe persoane, Simona nu vrea să riște nimic, iar sănătatea este cea mai importantă în această perioadă:

“Este (n.red. vaccinul) cel care care te ferește să faci pneumonii de alea urâte cu streptococ și așa mai departe. Doctorul nostru de familie ni l-a recomandat și nouă, așa că l-am făcut toți din casă: copiii, bunicii, soțul meu Răzvan, astăzi sunt programată eu să-l fac. Și ni l-a recomandat tocmai pentru că este situația asta legată de COVID-19 și este nevoie să ne protejăm cât de mult putem”, transmitea Simona Gherghe în urmă cu câteva luni.

Simona Gherghe, momente de panică după ce a crezut că s-a infectat cu COVID-19

Panică pentru Simona Gherghe. Celebra prezentatoare TV le-a povestit fanilor de pe rețelele de socializare un moment tare neplăcut cu care s-a confruntat. Fiica sa face balet și, în urmă cu ceva timp, cei de la clubul respectiv au informat-o pe Simona Gherghe că una din colegele fiicei sale s-a infectat cu coronavirus.

De vreo două săptămâni, fiica mea a început să facă balet și luni seara ne-au sunat de la clubul respectiv și ne-au anunțat că una dintre fetițele din grupă Anei a fost testată pozitiv cu COVID-19. Vă dați seama că în momentul acela au fost niște momente groaznice de panică. Ele se văzuseră toată săptămâna. Cred că în 10 minute am sunat la medicul de familie, ne-am suit în mașină și am mers să ne testăm”, a spus Simona la acel moment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *