Prima pagină » Cultural » Simona Gherghe, despre educația copiilor. “Ei spun niște lucruri la care nu te-ai fi așteptat”

Simona Gherghe, despre educația copiilor. “Ei spun niște lucruri la care nu te-ai fi așteptat”

04 ian. 2024, 09:50,
în Cultural

Simona Gherghe a vorbit recent despre educația și ritualul pe care îl are alături de copiii ei. Aceasta se referă la practicarea recunoștinței, o diferență care are rezultate atât în rândul adulților, cât și în special în cazul copiilor, iar Simona Gherghe a observat schimbările chiar în propria familie. Simona Gherghe a devenit mamă pentru prima dată în mai 2017, când a adus-o pe lume pe Ana Georgia, iar doi ani mai târziu a născut și un băiețel, pe nume Vlad Ioan.

La vârsta de șase ani, fiica celebrității manifestă multe abilități artistice și este probabil că acesta va fi domeniul pe care îl va urma în viitor. Pentru a-i pune în evidență mai bine calitățile, vedeta de la Antena 1 a decis să o ajute și a înscris-o la o școală privată.

Simona Gherghe, despre educația și ritualul pe care îl are alături de copiii ei

Simona Gherghe dorește să petreacă momente de calitate alături de copiii ei și a stabilit un obicei apreciat de cei mici. În fiecare seară, înainte de culcare, se adună cu toții și împărtășesc experiențe din ziua respectivă, exprimându-și recunoștința pentru lucrurile bune pe care le-au trăit.

„Noi seara, înainte de culcare, ne adunăm toți patru în pat, în patul Anei, și spunem pentru ce suntem recunoscători, fiecare în parte. Pentru copii, este un mod extraordinar de a-și înțelege emoțiile. Ei spun niște lucruri la care nu te-ai fi așteptat. Ținem asta chiar dacă suntem obosiți, e despre emoție, despre sufletul lor. Am simțit îmbunătățiri în viața noastră de familie’, a povestit Simona Gherghe în podcastul Ilincăi Vandici.

Simona Gherghe a optat pentru sistemul de învățământ privat pentru copiii ei, Ana și Vlad, și este satisfăcut de această alegere. Ea afirmă că există multe aspecte din școlile de stat care nu îi plac și că prețul plătit pentru școlile private nu mai contează, atâta timp cât copiii sunt fericiți și beneficiază de o educație de calitate.

Preferă să investească în educație, decât în haine și alte mofturi. „Eu nu-mi cumpăr poșete, mie nu-mi plac gențile, pantofii, eu nu cheltui bani pe genul acesta de lucruri care mie mi se par frivole. Știu copii de vârsta copiilor mei care știu branduri, ai mei habar nu au, nu știu și nici nu vreau să știe’, a declarat Simona Gherghe în cadrul podcastului realizat de Ilinca Vandici.

Simona Gherghe a fost la un pas de despărțire de soțul ei?

Deși ar putea părea că Simona Gherghe a descoperit secretul fericirii și are o viață lipsită de griji, se pare că realitatea nu este chiar așa. Prezentatoarea TV a fost întotdeauna sinceră și nu s-a temut să spună lucrurilor pe nume. Recent, a avut un moment de sinceritate atunci când a discutat despre provocările care au apărut în căsnicia sa de-a lungul timpului.

Vedeta a mărturisit că ea și soțul ei au avut provocări în căsnicie, în special după nașterea celor doi copii. Deși inițial le-a fost dificil să se adapteze la schimbările aduse de rolul de părinte, pe parcurs au realizat că este crucial să găsească un echilibru, lucru pe care l-au și reușit.

Recent, Simona Gherghe a vorbit despre educația și ritualul pe care îl are alături de copiii și soțul ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *