Prima pagină » Cancan ultimă oră » Simona Gherghe, decizie radicală. La ce schimbări a apelat prezentatoarea de la Mireasa

Simona Gherghe, decizie radicală. La ce schimbări a apelat prezentatoarea de la Mireasa

30 mart. 2022, 21:02,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Simona Gherghe a fost nevoită recent să facă o serie de schimbări, care-i vizează în mod direct pe copiii ei, asta după ce programul ei de muncă s-a schimbat. Iată ce decizie radicală a luat îndrăgita prezentatoare de la Mireasa, dar și cum au reacționat fiica și fiul ei!

Simona Gherghe este destul de activă în mediul online, astfel că nu se sfiește și împărtășește cu marea ei comunitate fiecare moment important din viața ei, fie el bun sau mai puțin plăcut!

Simona Gherghe, decizie radicală. La ce schimbări a apelat prezentatoarea de la Mireasa

Prezentatoarea de la Mireasa are zilnic un program bine stabilit, astfel încât să se împartă între treburile casnice, familie și locul de muncă. Ei bine, după o schimbare care a intervenit în emsiunea pe care o prezintă, Simona Gherghe a fost nevoită să facă câteva schimbări radicale.

Prin urmare, dacă până acum își lua ea copiii de la școală, acum totul a rămas pe soțul ei, însă aceste nu poate ajunge mereu la timp, motiv pentru care, cei doi au apelat la autobuzul școlar pentru a lăsa micuții lor acasă.

„Săptămâna asta a venit cu o mare schimbare pentru noi, iar eu am avut mari emoții, însă se pare că cei mici au primitr-o cu mult mai multă deschidere. Pentru că emisiunea și-a terminat ora de difuzare, nu am mai putut eu sa merg după ei și foar sotul meu, Dar pentru că programul lui nu se potrivea să-i ia mereu, am apelat la autobuzul scolar, cum fac multi părinți. Vă mărturisiesc ca am avut emotii foarte mari. I-am pregătit foarte mult pentru etapa asta!”, le-a povestit Simona Gherghe fanilor din mediul online.

Cum au reacționat copiii prezentatoarei de la Mireasa

Ei bine, Simona Gherghe a fost încărcată de emoții și griji pentru acest pas important, însă se pare că lucrurile au decurs foarte bine, de fapt. Spre surprinderea prezentatoarei de la Mireasa, cei doi copii ai ei a primit foarte bine schimbare, ba chiar așteaptă cu nerăbdare acest moment al zilei.

Ce-i drept, prezentatoarea de la Mireasa a fost cu adevărat surprinsă de reacția lor, așa că acum este mai fericită ca niciodată că micuții s-au acomodat și obișnuit imediat, astfel că nu a putut să nu-și expună mândria și fericire în fașa comunității.

„Nu vreți să știți cât de încântați sunt și cum așteaptă treaba asta ca pe o mega aventură. Ei sunt mai pregătiți decât noi de noi schimbări. Sigur că prima dată nu au vrt să audă de această variantă, dar apoi s-au obișnuit, așa că ne-a ieșit și treaba asta. S-a împrietenit și cu domnul care-i aduce. Ce să mai, sunt foarte mândră de ei. Sunt mari de acum deja!”, le-a mai explicat prezentatoarea TV fanilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *