Prima pagină » Cultural » Simona Gherghe a vorbit despre motivele despărțirii de fostul partener! De ce și-au spus cei doi adio

Simona Gherghe a vorbit despre motivele despărțirii de fostul partener! De ce și-au spus cei doi adio

10 nov. 2023, 11:02,
în Cultural

Simona Gherghe a vorbit recent despre motivele despărțirii de fostul partener și cum a ajuns în Capitală. Vedeta este una dintre cele mai faimoase și respectate femei din industria showbiz-ului românesc. De-a lungul timpului, iubita prezentatoarea TV a depus eforturi semnificative și a obținut succesul dorit.

În prezent, ea poate afirma că este o femeie împlinită din toate aspectele, are o carieră de succes și o familie minunată, de care se poate mândri în fiecare clipă. În plus, blondina se poate bucura și de un număr impresionant de fani, care o urmăresc cu drag întotdeauna.

Cu toate acestea, mulți nu sunt conștienți de începuturile prezentatoarei în televiziune și de sacrificiile pe care a trebuit să le facă. Prin urmare, într-un interviu recent, vedeta a dezvăluit adevăratul motiv al despărțirii de fostul său partener atunci când s-a mutat în București.

Simona Gherghe a vorbit despre motivele despărțirii de fostul partener

Într-un interviu recent, Simona Gherghe a fost mai sinceră ca niciodată și a dezvăluit detalii neștiute până acum. Prezentatoarea TV a discutat despre relația cu fostul ei partener și a explicat motivul real al despărțirii lor atunci când s-a mutat în București. La acea vreme, Simona a părăsit orașul natal și a venit în Capitală pentru a-și urma cariera de jurnalist. Pe lângă renunțarea la locurile care-i erau dragi, ea a lăsat în urmă și persoanele apropiate, fiind nevoită să facă sacrificii semnificative pentru a-și atinge obiectivele dorite.

Printre cei la care a renunțat se numără și fostul ei iubit, cu care era și logodită în acel moment. Se pare că relația lor nu a mai funcționat de atunci, acesta fiind motivul despărțirii lor. De asemenea, prezentatoarea TV a trecut printr-o schimbare radicală, deoarece în primii doi ani de carieră a muncit neîncetat, fără să aibă nici măcar un weekend liber.

„Știu la ce bați, am povestit că eram logodită, în momentul în care am primit propunerea să vin la București.

Relația nu a mai funcționat, eu eram extrem de stresată de noua mea viață, într-un oraș în care chiar nu știam pe nimeni. Așa a fost să fie. În primii doi ani, am muncit pe brânci, practic nu am avut niciun weekend liber. Munceam să acopăr tot timpul, ca să nu simt singurătatea.”, a mărturisit Simona Gherghe, în urmă cu puțin timp, pentru viva.ro.

Simona Gherghe, dezvăluiri uluitoare despre căsnicia cu soțul ei

Simona Gherghe a povestit că, la fel ca în orice mariaj, au existat și momente de tensiune între ei. Potrivit acesteia cele mai multe discuții în contradictoriu pornesc de la educația copiilor.

„Sunt o mulțime de lucruri care s-au schimbat la noi, dar ce am remarcat eu așa în evoluția nostră ca și cuplu este că am ajuns să facem o echipă foarte bună. Nu că înainte nu am fi făcut, dar am foarte mare încredere în el.

De exemplu, acum el e cu copiii acasă, știu că ei sunt pe cele mai bune mâini. Suntem o echipă și funcționăm ca atare, sigur că avem și divergențe mai ales în ceea ce privește educația copiilor.

De obicei aici sunt meciurile cele mai mari. Dar sunt ei în primul rând care sunt liantul ăsta atât de frumos între noi. Și ne este foarte bine așa cum ne e în această formulă”, a declarat Simona Gherghe pentru playtech.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *