Prima pagină » Cancan ultimă oră » Simona Gherghe a mers în vacanță cu familia, în România. Ce destinație a ales prezentatoarea

Simona Gherghe a mers în vacanță cu familia, în România. Ce destinație a ales prezentatoarea

13 aug. 2024, 23:41,
în Cancan ultimă oră

Simona Gherghe se pregătește pentru o vacanță de vis alături de familia sa. Prezentatoarea a lăsat deoparte destinațiile exotice și a optat pentru a merge în România. A vizat un loc care este iubit de multe persoane, iar peisajul este unul impresionant.

Simona Gherghe se bucură din plin de vacanța de vară. După ce a vizitat Grecia alăruri de soț și cei doi copii, acum sunt pregătiți să o ia din loc pentru o altă destinație ideală. Câteva zile s-au întors acasă pentru a-și reîncărca bateriile și a porni la drum, într-un loc din România.

Simona Gherghe va pleca în vacanță în Delta Dunării

Prezentatoarea a povestit pe rețelele de socializare că se pregătește pentru o nouă vacanță, de această dată în Delta Dunării, loc pe care nu l-a mai vizitat de 20 de ani. Ultima dată a mers la Sulina și are doar amintiri plăcute de atunci. Simona Gherghe le-a prezentat copiilor câteva dintre activitățile pe care urmează să le facă, iar micuții sunt foarte entuziasmați de noua destinație.

„Mi-am început vacanța, dar încă sunt acasă. Mi-am luat câteva zile pentru mine, să stau, impropriu spus, mamele știu, mereu e ceva de făcut. Ne pregătim să mergem în Delta Dunării și abia aștept experiența asta pentru că eu nu am mai fost de 20 de ani. Ultima dată am fost în Sulina, am avut o vacanță de vară acolo, iar Răzvan, soțul meu, a mers în copilărie. Pentru Ana și Vlad va fi prima oară. Mă bucur tare, le-am povestit câteva activități pe care să le facem acolo și sunt foarte entuziasmați. Am început să fac bagajele, să spăl hainele, fac totul pe îndelete ca să mergem în Deltă”, a povestit Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

Delta Dunării, un loc ideal pentru vacanță

Delta Dunării este una dintre cele mai spectaculoase și valoroase zone naturale din Europa și din lume, situată în partea de est a României, la vărsarea fluviului Dunărea în Marea Neagră. Aceasta este a doua cea mai mare deltă a Europei, după cea a Volgăi, și este un ecosistem unic, inclus pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO din 1991.

Acoperă o suprafață de aproximativ 4.150 km², dar acest lucru variază datorită dinamicii fluviului și a extinderii continue a deltei.

Delta Dunării este una dintre cele mai bogate zone din Europa în ceea ce privește biodiversitatea. Aici trăiesc peste 5.500 de specii de floră și faună, inclusiv specii rare și protejate de păsări, pești și plante. Este un paradis pentru observatorii de păsări, fiind o importantă zonă de cuibărit și migrație pentru numeroase specii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *