Prima pagină » Cancan ultimă oră » Simona Gherghe a deschis un subiect delicat: „A mărturisit în fața publicului că a fost victima hărțuirii”

Simona Gherghe a deschis un subiect delicat: „A mărturisit în fața publicului că a fost victima hărțuirii”

04 mai 2022, 21:45,
în Cancan ultimă oră

Simona Gherghe este, fără doar și poate, una dintre cele mai apreciate prezentatoarea TV din România. Este foarte activă pe rețelele de socializare și mereu în contact cu fanii ei de pe Instagram, cărora le povestește tot ce face pe plan profesional, dar și personal.
Recent, vedeta de televiziune a abordat un subiect delicat, de care multe femei se tem vorbească: abuzurile sexuale la locul de muncă.

Simona Gherghe: „Știu multe povești, inclusiv de la Facultatea de Jurnalism”

Prezentatoarea TV a rămas impresionată de curajul de care a dat dovadă Viorica Vodă la decernarea Premiilor Gopo, acolo unde a vorbit despre experiențe neplăcute la care a fost supusă, de-a lungul timpului, chiar de colegii ei de breaslă.

Astfel că, plecând de la dezvăluirile actriței, Simona Gherghe a abordat unul dintre cele mai sensibile subiecte: hărțuirea sexuală. Deși știe foarte multe povești mai ales din domeniul în care activează, blondina spune că nu a avut ghinionul să treacă prin așa ceva, însă este de părere că fetele ar trebui să fie învățate de mici să spună „Nu”.

„Subiectul a fost deschis ieri la decernarea premiilor Gopo de actrița Viorica Vodă, care a mărturisit în fața publicului că a fost victima hărțuirii în cariera ei, în breasla ei. Hărțuirea există în România în toate domeniile. Și în cinematografie și în presă și în poliție, armată și peste tot. Din păcate, nu se vorbește despre treaba asta pentru că femeilor le este rușine să povestească pentru că nu ar fi crezute sau pentru că ar fi bagatelizate acest subiect, așa cum s-a întâmplat și aseară. Sunt mamă de fată și mă doare subiectul acesta, pentru că nu aș vrea ca fata mea să treacă prin această experiență”, a spus Simona Gherghe.

Simona Gherghe: „Ce vreau eu să le transmit fetelor este să învețe să spună „Nu”

Simona Gherghe a spus că știe foarte multe povești, inclusiv de la Facultatea de Jurnalism. Prezentatoarea susțină că există profesori care folosesc astfel de tehnici ca să treacă examanele studentele și poate să continue în orice domeniu.

„Credeți-mă că în ceea ce privește presa, breasla din care provin, știu multe povești, inclusiv de la Facultatea de Jurnalism. Despre profesori care folosesc astfel de tehnici ca să treacă examanele studentele și poate să continue în orice domeniu, dacă ai ghinionul să dai de un șef care îți refuză o promovare și vrea ceva în schimb și care îți refuză să apari pe sticlă și vrea ceva în schimb. Am fost o norocoasă, pentru că nu m-am întâlnit cu astfel de cazuri. Am lucrat cu oameni super decnți și cu profesioniști și trebuie să știi că există. Ce vreau eu să le transmit fetelor este să învețe să spună „Nu”, a mai transmis Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`