Prima pagină » Cancan ultimă oră » Simona Braboveanu este activă pe Onlyfans: În brațele cui s-a afișat focoasa șatenă?

Simona Braboveanu este activă pe Onlyfans: În brațele cui s-a afișat focoasa șatenă?

04 feb. 2022, 15:43,
B, , h, , în Cancan ultimă oră

Simona Braboveanu s-a înregistrat pe Onlyfans pentru a-și mări venitul. Una dintre cele mai controversate participante de la „Puterea Dragostei” încinge rețelele de socializare prin pozele sale. Focoasa șatena își surprinde zilnic fanii prin videoclipurile provocatoare.

Recent, vedeta și-a uimit internauții prin postarea unor imagini alături de un bărbat. Vedeta a apărut alături de un concurent de la „Puterea Dragostei” în ipostaze foarte apropiate într-un jacuzzi iluminat. Pasiunea dintre cei doi a fost simțită de către majoritatea dintre fanii acestor. Se pare că internauții nu se așteptau să-i vadă pe cei doi împreună. Comentariile și reacțiile nu au întârziat să apară, vedeta fiind inundată de întrebări referitor la apropierea de fostul concurent de la „Survivor România”.

simona braboveanu machiata strident si cu mainele in cap

Una dintre cele mai controversate participante de la „Puterea Dragostei” încinge rețelele de socializare prin pozele sale

Simona Braboveanu are un nou iubit: Fanii au rămas șocați de bărbatul cu care s-a filmat vedeta

Simona Braboveanu și-a obișnuit fanii cu aparițiile sale alături de bărbați celebri. Recent, vedeta a postat atât pe TikTok, cât și pe Instagram imagini alături de Iancu Sterp. Cei doi petreceau timpul foarte frumos într-un jacuzzi. De asemenea, concurenții de la „Puterea Dragostei” au dansat foarte sexy după piesa „Ne-ar sta bine”. Fanii au rămas șocați de ipostazele în care se afișau cei doi. O altă concurentă de la „Puterea Dragostei” care și-a șocat fanii este Bianca Comanici. Aceasta a fost impusă de iubitul său să facă videochat.

Majoritatea dintre susținătorii acestora au comentat pozitiv referitor la începutul unei noi povești de dragoste dintre cei doi. De asemenea, un alt videoclip postat de Simona a devenit extrem de viral și foarte comentat. În postarea dată, bruneta a apărut complet nemachiată. Fanii au rămas surprinși de frumusețea naturală a Simonei. La fel de uimiți au rămas fanii după ce au văzut-o pe Diana Onișor, care pozează în lenjerie intimă pe Instagram.

simona braboveanu in deser

Cu siguranță, postările vedetei de pe platformele Instagram și TikTok nu trec neobservate

În timpul participării la emisiunea „Puterea Dragostei”, influencerița a fost aspru criticată din cauza stilului său vulgar și machiajului exagerat. După ce fosta concurentă s-a arătat complet nemachiată și așa cum puțini au avut posibilitatea să o vadă, fanii au reacționat foarte pozitiv. Aceștia au încurajat-o pe șatenă să apară mai des naturală pe rețelele de socializare. Naturală pe rețele de socializare a avut curajul să apară și Lusy.

Reacția Simonei la fel a fost una pozitivă. Vedeta a ținut să menționeze pe social media că mulțumește cumunității sale pentru cuvintele frumoase. De asemenea, tot ea a spus că e prima sa postare pe Instagram care nu a stârnit reacții negative și de hate în rândul urmăritorilor săi.

Simona Braboveanu se expune pe Onlyfans: Cât câștigă vedeta din online

Cu siguranță, Simona și-a asigurat un venit excepțional pe Instagram datorită comunității sale numeroase. Însă, vedeta s-a decis să se expună și pe Onlyfans pentru admiratorii mai speciali. Aceasta și-a creat o pagină unde postează conținut doar pentru fanii care sunt gata să plătească pentru ai urmări conținutul și pozele incendiare.

simona braboveanu intr-un studiou de televiziune

Chiar dacă Simona Braboveanu se afișează pe Onlyfans, ea caută în continuare colaborări bănoase pe Instagram

Cu siguranță, postările de pe platformele Instagram și TikTok nu trec neobservate. La fel de atractive sunt și postările Doinei Teodoru, care a reușit să-l cucerească pe Cătălin Scărlătescu.  Focoasa șatenă nu ezită să se pozeze în ipostaze fierbinți. De asemenea, ținutele pe care le abordează tânăra sunt extrem de transparente. Fustele scurte și bluzele cu decolteul generos sunt piesele de bază în garderoba vedetei.

Chiar dacă Simona Braboveanu se afișează pe Onlyfans, ea caută în continuare colaborări bănoase pe Instagram. Recent, vedeta a avut parte de un incident neplăcut. Aceasta a fost jignită și umilită de o manichiuristă. Simona i-a cerut acesteia o procedură de manichiură gratuită în schimbul unei colaborarări. Însă, răspunsul meșteriței a fost unul extrem de neașteptat, aceasta nici nu a vrut să audă de așa ceva.

simona braboveanu cu piciorul pe un scaun afara

Vedeta a apărut alături de un concurent de la „Putera Dragostei” în ipostaze foarte apropiate într-un jacuzzi iluminat

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
03 august 2024
03 august 2024