Prima pagină » Local » George Simion nu a glumit. Construiește o casă în 12 zile, pentru o familie amărâtă
George Simion nu a glumit. Construiește o casă în 12 zile, pentru o familie amărâtă

George Simion nu a glumit. Construiește o casă în 12 zile, pentru o familie amărâtă

06 sept. 2024, 20:41, 2 ,
în Local

George Simion a prezentat filmări de pe șantierul în care vrea să construiască o casă de 60 de metri pătrați, pentru o familie din Giurgiu, rămasă în stradă după un incendiu. Liderul AUR susține că noua locuință va fi gata în nici două săptămâni și va costa, fără profitul constructorilor, aproximativ 30.000 de euro.

„Dacă în prima zi constructorii au săpat și au pregătit terenul, astăzi am continuat cu turnarea fundației. Iar costul pentru cei 17 metri cubi de beton a fost de aproximativ 8.000 de lei, cu tot cu pompa de turnare! Reamintesc, dragi prieteni, că în Planul Simion statul pune la dispoziție terenul, utilitățile și autorizațiile necesare. De asemenea, eliminăm birocrația și folosim materiale românești. Ce avem noi aici, pentru construcția acestei case de 60 de metri pătrați utili, înseamnă: 12.000 de euro costul cu forța de muncă, 15.000 de euro materialele de construcții și 2.000 de euro alte amenajamente”, a spus George Simion, în videoclipul postat pe blogul său.

Printre cei care coordonează proiectul se află și omul de afaceri Mohammad Murad.

„Astăzi, când vorbim noi, un teren care are autorizație de construcție deja luată are o valoare dublă pe piață decât unul care nu are autorizație. Dublu înseamnă șpăgile, birocrație, timpul, puterea primarilor de a spune da și nu, de a plimba oamenii, de a-și bate joc de ei, toate lucrurile astea se plătesc”, a subliniat Mohammad Murad, coordonator al proiectului.

Familia din Giurgiu care a rămas fără locuință în urmă cu trei săptămâni, din cauza unui incendiu, se va putea muta în noua casă pe 15 septembrie, promite George Simion.

 

Comentarii
  • Cum sa coste toate materialele 15.000 euro daca doar betonul din fundație e 8000 lei. Adică cca 1600 euro? Realizați ce inepții spune acest individ? Mai mult de 10% din costul materialelor a plecat doar pe betonul din fundație! Știți ce scumpe sunt materialele de finisaj? Omulețul fură curent! În al doilea rând, cine face casa de 60 mp cu 12000 euro?

  • Felicitări AUR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *