Prima pagină » Cancan » Simina Loica și Alex Zănoagă nu mai formează un cuplu! Ce a declarat Alex Bobicioiu?

Simina Loica și Alex Zănoagă nu mai formează un cuplu! Ce a declarat Alex Bobicioiu?

30 mai 2022, 13:19,
BZI.ro, în Cancan

Simina Loica și Alex Zănoagă au decis să divorțeze. De-a lungul relației, cei doi au avut parte de mai multe certuri. Chiar dacă soțul vedetei este o fire mai calmă, acesta a menționat că nu a mai suportat certurile, motiv pentru care au decis ca despărțirea să fie definitivă. În mediul online, s-a speculat că divorțul ar fi din cauza lui Alex Bobicioiu.

Cei doi s-au cunoscut la emisiunea „Puterea Dragostei”, în urmă cu patru ani. S-au îndrăgostit nebunește unul de celălat, apoi s-au căsătorit. Vedetele au împreună și un băiat, Dominic. O altă vedetă controversată ce a participat la emisiune este și Jador. Acesta a fost împreună cu Georgiana Elisei.

Simina Loica și Alex Zănoagă au decis să meargă pe drumuri separate

Simina Loica și Alex Zonoagă au decis să se despartă definitiv. Cu toate că formează un cuplu de patru ani și au un copil împreună, se pare că relația lor nu a mai funcționat. De-a lungul anilor au existat mai multe certuri între cei doi, motiv pentru care au decis să se despartă definitiv. La începutul anului, în cadrul emisiunii „Teo Show”, Simina declara faptul că relația lor a luat o pauză din cauza faptului că soțul său nu se preocupa de familie. Mai mult de atât, au decis să locuiască pentru o perioadă separat. Ulterior, cei doi s-au împăcat, însă se pare că problemele din cuplu nu au dispărut. 

„Deci eu cu Alex nu ne mai înțelegeam de acum mult timp, tot am încercat să ne înțelegem, să căutăm o cale pentru copil, dar dacă tu ca om nu ești fericit cu acea persoană, nici copilul nu este fericit. Și dacă copilul vede în fiecare zi ceartă, supărări, pe mama lui că plânge, ce rost are? Ce rost are să mă vadă pe mine Dominic în fiecare zi supărată, plângând, nervoasă…nu pot să-i ofer lui atenție, educație, nu pot să-i ofer tot ce are el nevoie pentru că eram mereu supărată, mereu plânsă…”, a declarat Simina.

Mai mult de atât, bărbatul a menționat că nu mai are sentimente pentru soția sa, însă i se rupe sufletul din cauza celui mic. Aceata a mai precizat că au caractere diferite și nu se pot înțelege. Alex Zănoagă a declarat că la momentul actual îi este mai bine singur și că este mai fericit.

„Nu mai putem să o lungim atât de mult, suntem persoane cu caractere diferite, eu sunt mai calm, ea este cu gura mai mare, nu am mai putut să suport. Mereu ne certam, eu nu mă puteam certa la ce făceam la muncă. De când ne-am despărțit, îmi e mult mai bine.”, a mărturisit Alex Zănoagă.

Alex Bobicioiu, despre Simina: „Nu știu ce ne rezervă viitorul”

În mediul online, s-a speculat faptul că Simina Loica și Alex Zănoagă divorțează din cauza faptului că vedeta ar avea o relație cu Alex Bobicioiu. Cu toate acestea, bruneta a menționat că mariajul celor doi s-ar fi deteriorat de aproape un an de zile. Concurentul de la „Puterea Dragostei” a precizat că se înțelege foarte bine cu cel mic, însă cu toate acestea, nu are nici o relație cu mama băiatului. Mai mult de atât, Alex Bobicioiu a mărturisit că are același cerc de prieteni cu Alex Zănoagă.

„Nu am avut nicio treaba cu ea. Eu nu știu ce ne rezervă viitorul, nu știu dacă aș avea o relație cu ea. Este o fată frumoasă, într-adevăr. Nu știu dacă ea ar vrea o relație cu mine. Nu contează ce ar zice lumea daca ar fi ceva. Însă este și Zănoagă la mijloc.”, a precizat Alex Bobicioiu.

Chiar dacă au decis să divorțeze și nu au mai ținut legătura, Alex Zănoagă a fost deranjat de faptul că soția sa ar putea avea o relație cu Bobicioiu. Bărbatul a menționat că este mai mult vorba despre orgoliul său, dar este posibil să mai aibă și sentimente pentru mama copilului său.

„Dacă vrea Bobicioiu, că pe mine m-a deranjat că a ajuns la urechile mele, vreau să îl provoc să se bată cu mine în cușcă, într-o gală MMA. Am zis care e faza, că e orgoliul meu, a fost în casă. Da, poate mai există ceva pentru Simina. Da, mai există, într-adevăr.”, a precizat vedeta.

Cu toate că Simina Loica și Alex Zănoagă au decis să divorțeze, se pare că bărbatul mai are sentimente pentru actuala sa soție. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *