Prima pagină » Cancan ultimă oră » Silviu Prigoană, primul rol într-o comedie românească! Alături de ce vedete cunoscute joacă afaceristul

Silviu Prigoană, primul rol într-o comedie românească! Alături de ce vedete cunoscute joacă afaceristul

07 aug. 2024, 18:41,
în Cancan ultimă oră

Silviu Prigoană bifează primul rol într-o comedie românească! Afaceristul va apărea în filmul Transilvania Ninja alături de actori și vedete mari din România. În cadrul Știrilor Antena Stars, Natalia Mateuț a avut o intervenție telefonică video alături de personalitățile care vor apărea în producția care urmează să fie lansată pe data de 6 decembrie.

Deși a luat vacanță de la emisiune, Natalia Mateuț nu are încă parte de relaxare. După câteva zile petrecute în Mykonos, a revenit în România pentru un proiect foarte important din care face parte.

Silviu Prigoană, primul rol într-o comedie românească

În ediția de astăzi a Știrilor Antena Stars, Natalia Mateuț a făcut dezvăluiri de pe platourile de filmare ale unei comedii românești, Transilvania Ninja.

„Suntem pe platourile de filmare ale celei mai noi comedii românești Transilvania Ninja.
Sunt alături de niște oameni foarte frumoși și importanți pentru mine: Sandu, (…) Diana Matei, Vero Căliman, suntem o grămadă de oameni aici implicați, într-un proiect”, a spus Natalia Mateuț.

La un moment dat, în timpul live-ului, și-a făcut apariția și Silviu Prigoană. Cu zâmbetul pe buze și foarte bine dispus, părea să se simtă în elementul lui. Omul de afaceri va avea și el un rol în comedia românească ce urmează să fie lansată pe data de 6 decembrie.

„Domnul Prigoană are rol pozitiv”, a dezvăluit Natalia Mateuț.

Filmul pentru care actorii și vedetele filmează este descris ca fiind unul unic pe plaiurile mioritice.

„Este o comedie frumoasă, spumoasă, cu oameni frumoși, colorați, e cu karate, cu ninja, filmăm undeva lângă Sibiu, într-o locație absolut minunată. (…) Filmul înțeleg că o să apară în cinema în 6 decembrie, dar se filmează cu ceva timp înainte, pentru ca totul să fie așa cum trebuie, adică perfect”, a mai spus Natalia Mateuț.

Silviu Prigoană, implicat în scandalul dintre Adriana Bahmuțeanu și Restivan

După ce fostul partener al Adrianei Bahmuțeanu i-a tot pronunțat numele în conflictul dintre el și cea care îi este soție, Silviu Prigoană a spus partea lui de adevăr.

Omul de afaceri a povestit cum au stat, de fapt, lucrurile, și de unde au pornit tensiunile.

„Într-o zi de program de vizită, copilul meu a plecat la mămica lui, Maximus, și trebuia să rămână până a doua zi, dar la 9 seara a apărut aici cu un băiețel după el. Eu nu-l cunoșteam pe băiețelul respectiv cine e și care e treaba. Am întrebat: măi, ce e cu băiețelul ăsta? Tu ai venit acasă, ok. Că ne-a dat afară din casă domnul Restivan și a zis să venim aici. Dar nu i-a dat o hârtie băiețelului ăstuia că e de acord să stea la mine și așa mai departe? Eu nu-l cunosc, nu știu cine e.
A zis că nu i-a dat nimic, că i-a dat afară din casă să vină la mine. Ok. Atunci am pus mâna pe telefon, am dat telefon la Protecția Copilului să vină să constate că un băiat străin a venit cu fiul meu acasă și nu l-a interogat niemni, asta scrie și în procesul verbal, că nu a fost interogat pentru că nu era supravegheat de tutore. L-a întrebat: ce cauți aici? Că ne-a trimis domnul Restivan. Ok. Cu asta s-a încheiat toată povestea cu Protecția Copilului, dar trebuia să am un document prin care eu mi-am permis să țin copilul noaptea la mine”, a povestit Silviu Prigoană la momentul respectiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *