Prima pagină » Cancan » Silviu Biriș are o biografie impresionantă. Ce suferințe ascunde îndrăgitul actor

Silviu Biriș are o biografie impresionantă. Ce suferințe ascunde îndrăgitul actor

12 mai 2022, 10:30,
BZI.ro, în Cancan

Unul dintre cei mai apreciați actori din România, Silviu Biriș, are o biografie impresionantă. Artistul a luptat cu depresia, a trecut printr-un divorț dureros și a fost la un pas să renunțe la actorie. Dincolo de energia debordantă pe scenă și de zâmbetul afișat, Silviu Biriș a trecut prin momente extrem de grele în viața privată. Puțini sunt cei care știu ce suferințe ascunde îndrăgitul actor.

Silviu Biriș, actorul cu o biografie impresionantă

Celebrul actor Silviu Biriș are o carieră artistică de succes și cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă. Artistul s-a remarcat de-a lungul timpului prin rolurile sale impresionante. Dincolo de celebritate, nepotul cântăreței de muzică populară Veta Biriș s-a confruntat cu momente grele pe plan personal.

După ce a divorțat de fosta soție, Irina Cornișteanu, actorul s-a luptat cu depresia și a reușit cu greu să treacă peste despărțirea de partenera de viață. Vestea separării definitive de mama copiilor săi i-a șocat pe mulți.

Extrem de discreți, Silviu Biriș și Irina Cornișteanu nu au dorit să dezvăluie motivele care au dus la despărțire. Aceștia formau unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul autohton. Silviu Biriș și fosta soție au împreună doi copii și păstrează legătura de dragul acestora.

În prezent, Siviu Biriș se dedică profesiei sale artistice și își surprinde publicul cu proiecte inedite. Se pare că și în viața privată actorul este împlinit și fericit. Acesta iubește din nou și nu exclude ca pe viitor să se recăsătorească.

,,Admit că mă gândesc și la o posibilă căsătorie. Din nou. A trimis Dumnezeu pe cineva în viața mea și am decis să ascult și de cei mai bătrâni și mai înțelepți ca mine. Nu știu în acest moment dacă va avea loc sau nu. Nu vă pot spune asta. Dar am decis să-i dau o șansă. Nu o includ în viața mea, dar nici nu o exclud. Suntem oameni și nu știm ce se va întâmpla cu viețile noastre! ”, a declarat actorul.

Și colegul său de breaslă, actorul Mihai Rait, se bucură din plin de viața de familie și se mândrește cu soția lui superbă. La vârsta de 42 de ani, acesta are o carieră de succes și este apreciat de publicul autohton.

Ce spune îndrăgitul artist despre momentele grele din viața privată

Silviu Biriș este unul dintre cei mai apreciați actori din România. Acesta se remarcă de fiecare dată când apare pe scenă și cucerește publicul cu energia debordantă și talentul artistic deosebit. Dincolo de lumina reflectoarelor, Silviu Biriș a încercat să fie mereu departe de scandalurile din lumea mondenă.

Acesta a vorbit de puține ori despre suferințele din plan personal. Nu de puține ori artistul a fost criticat pentru deciziile sale privind viața privată. Actorul i-a surprins pe mulți după ce a anunțat că vrea să devină preot. Surprinși au fost și copiii artistului care au acceptat cu greu faptul că tatăl lor vrea să urmeze calea Bisericii. Cu toate acestea, Silviu Biriș nu a renunțat la actorie, însă a terminat și studiile teologice.

Silviu Biriș a mărturisit ce l-a determinat la vremea respectivă să ia o astfel de decizie neașteptată.

,,Au fost momente când am simțit nevoia de Dumnezeu în viața mea. Nopți nedormite, gânduri, căutam răspunsuri pentru neînțelegerile mele. Liniștea mi-am găsit-o când mi-am dat seama că trebuie s-o caut în Cel de Sus. Încerc să mă fac plăcut lui Dumnezeu. Ca mulți alții, am făcut greșeli mari în viață. Au fost momente când am simțit că sunt la pământ, am simțit nevoia de a fi mângâiat, să fiu iubit, cred că atunci am început să mă apropii de biserică.”, a precizat actorul.

În prezent, îndrăgitul artist se dedică profesiei și publicului, iar în viața privată se declară un bărbat fericit alături de femeia care i-a cucerit inima. Acesta nu a dorit să ofere prea multe detalii despre partenera lui, dorind să păstreze discreția.

Celebrul actor Silviu Biriș are o poveste de viață surprinzătoare și o carieră artistică de succes. În pofida momentelor grele din plan personal, acesta și-a păstrat optimismul și energia debordantă și cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *