Prima pagină » Radio » Actualitate » Silviu Biriș a renunțat la călugărie și acum iubește din nou. Prin ce dramă a trecut în urmă cu 7 ani

Silviu Biriș a renunțat la călugărie și acum iubește din nou. Prin ce dramă a trecut în urmă cu 7 ani

12 iul. 2023, 11:17,
BZI.ro, în Radio

Actorul Silviu Biriș a renunțat la ideea de călugărie și nu mai vrea să devină pustnic după ce iubește din nou, la 7 ani de la divorț. La acea vreme, despărțirea de mama copiilor săi i-a adus multă suferință, ajungând în pragul depresiei. Însă acum, Silviu, nepotul artistei Veta Biriș, traversesază o perioadă prumoasă în plan sentimental.

Silviu Biriș nu are nevoie de prea multe prezentări, fiind fără îndoială un nume consacrat în România. Cântăreț, actor, dar mai ales unul dintre cei mai apreciați artiști din industrie, Silviu a luat pe toată lumea prin surprindere în momentul în care a decis să urmeze calea lui Dumnezeu. Și aceasta deoarece a avut parte de-o viață ca-n telenovelă, însă divorțul i-a pus capac. Fiind atras de biserică, acesta a urmat Facultatea de Teologie și a vrut să se călugărească. Dar aceste gânduri par departe acum.

Silviu Biriș a renunțat la călugărie și acum iubește din nou

Silviu Biriș a fost la un pas de a se călugări, odată ce și-a descoperit vocația pentru biserică. A renunțat, în urma sfaturilor primite, iar, în prezent, activează ca actor al Teatrului Național. Cu toate acestea, a mărturisit că atunci când nu va mai fi nevoie de el, pe scenă, ia în calcul să profeseze ca preot.

Silviu Biriș nu s-a mai făcut pustnic și s-a îndrăgostit din nou. Actorul a trecut peste momentele dificile de acum 7 ani, când a divorțat de Irina Cornișteanu și este foarte îndrăgostit, după atâta suferință și depresie.

De ceva timp, nepotul artistei de muzică populară Veta Biriș traversează o perioadă frumoasă în plan personal. Îndrăgitul actor în vârstă de 49 de ani nu a dorit să spună cu cine formează o relație, precizând că este abia la început. Cu toate acestea lucrurile merg în direcția care trebuie și spune că este mai fericit ca niciodată.

„În această perioadă a vieții, în timpul liber mă îndrăgostesc. Mai mult nu comentez. Sunt foarte îndrăgostit, iubesc foarte mult o fată și suntem împliniți. Suntem într-o acceptare unul față de celălalt. Toate la momentul potrivit. E proaspăt, dar este și ceva foarte serios și ne dorim să păstrăm, deocamdată, discreția și anonimatul”, a spus Silviu Biriș.

Prin ce a trecut Silviu Biriș

Silviu Biriș a dorit să se călugărească după ce a divorțat, fiind vorba de o perioadă extrem de grea pentru el. A intrat în depresie și a vrut să se rupă de lume, motiv pentru care a urmat cursurile Facultății de Teologie.

Datorită Bisericii nu s-a mai simțit singur. Rugăciunea l-a ajutat să depășească cele mai grele momente și să își găsească liniștea. Actorul a renunțat să mai meargă pe această cale pentru că în teatru încă este nevoie de el.

Mai are multe lucruri de făcut pe plan profesional, partea spirituală venind într-un moment potrivit pentru actor. În prezent, are numeroase proiecte, după ce în trecut a jucat în piesa „Căsnicie eșuată” cu Corina Dănilă.

„Și atunci mi-am zis că ar fi bine. Dar apoi mi-am dat seama că ar fi bine să stau într-o liniște cum se poate și să mă duc la biserică în acele momente în care vreau să aprofundez această comuniune cu divinitatea.

În acest moment, așa cum mă știu pe mine și ascultând și alte sfaturi, de la oameni mai înțelepți, ar trebui totuși să trăim în lume. Să-i bucurăm pe ceilalți, să-i iubim. Avem și aici oameni de ajutat, de mângâiat”, spunea Silviu Biriș în urmă cu două luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *