Prima pagină » Cancan » Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, are probleme de sănătate! “M-am operat a treia oară”

Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, are probleme de sănătate! “M-am operat a treia oară”

27 feb. 2024, 08:30,
în Cancan

Silvia Chifiriuc, soția actuală a lui Petre Roman, a făcut declarații despre problemele sale de sănătate chiar în ziua în care Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman, a fost condusă pe ultimul drum.

Moartea Mioarei Roman a îndurerat familia și prietenii apropiați, care s-au mobilizat rapid pentru a-i organiza funeraliile. Fosta soție a lui Petre Roman a fost înmormântată luni, 26 februarie 2024, la cimitirul Reînvierea din București, la vârsta de 83 de ani. Decesul a survenit în urma unui stop cardio-respirator, în timp ce se afla internată la un cămin de bătrâni din Snagov.

Mioara și Petre Roman au fost căsătoriți timp de 30 de ani

Petre Roman a participat la înmormântarea fostei sale soții, Mioara Roman, dar nu a stat mai mult de 10 minute. Vizibil afectat de tragedie, a refuzat să declare ceva presei.

Fostul premier i-a adus un buchet de flori albe Mioarei Roman, dar nu a dorit să o vadă în sicriu. Cu toate acestea, a avut doar cuvinte de laudă la adresa femeii cu care a fost căsătorit timp de peste 30 de ani.

„Îmi pare foarte rău că s-a sfârșit, dar în ultima vreme s-a luptat cu o boală grea, foarte grea. Așa cum o știu, nu numai eu, ci foarte mulți oameni, era un om foarte puternic. Era un om inteligent, era foarte bine pregătită. Eu cred că în viața ei n-a făcut decât bine. Bine pentru foarte mulți oameni, studenților cu care a lucrat, pe care i-a învățat o mulțime de lucruri frumoase. Acuma poate că e mai ușor. Au fost mulți oameni care au avut foarte multe de învățat de la ea. A avut o personalitate nu doar puternică, dar și foarte bine conturată. A fost binevoitoare în a oferi ceva semenilor ei”, a declarat Petre Roman, pentru Fanatik.

Silvia Chifiriuc are probleme de sănătate

Silvia Chifiriuc, partenera actuală a lui Petre Roman, a fost contactată în legătură cu moartea Mioarei Roman. Cântăreața de muzică populară a făcut o declarație surprinzătoare.

Soția actuală a lui Petre Roman a subliniat că situația în cauză nu o privește, motiv pentru care nu a oferit nicio declarație referitoare la decesul Mioarei Roman. În plus, ea a dezvăluit că se confruntă cu probleme de sănătate. Recent, artista a trecut printr-o a treia operație la gingie și abia poate să vorbească.

„Eu nu am nicio legătură cu tot ce se întâmplă acum. Am și eu problemele mele. În urmă cu trei săptămâni m-am operat a treia oară pe gingie și de-abia pot să vorbesc. Am făcut o infecție care se pare că nu am putut scăpa atât de ușor, totul în urma unei extracții”, a declarat Silvia Chifiriuc, pentru Click!

Petre Roman și Silvia Chifiriuc s-au căsătorit la doi ani după divorțul fostului premier de Mioara Roman. Politicianul a recunoscut că s-a îndrăgostit pe loc de actuala sa soție, iar de atunci sunt inseparabili. Ei sunt căsătoriți de peste 17 ani și au împreună un fiu, Petrus, în vârstă de 13 ani.

Chiar în ziua în care Mioara Roman a fost înmormântată, Silvia Chifiriuc a dezvăluit că și ea se confruntă cu probleme de sănătate.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *