Prima pagină » Actualitate » Silvestru Șoșoacă a ajuns la poliție. I se va monta o brățară de monitorizare
Silvestru Șoșoacă a ajuns la poliție. I se va monta o brățară de monitorizare

Silvestru Șoșoacă a ajuns la poliție. I se va monta o brățară de monitorizare

02 apr. 2024, 19:20, 3 ,
în Actualitate

Silvestru Șoșoacă a ajuns la Secția 6 Poliție din Capitală , după ce polițiștii au emis, la cerea Dianei ivanovici Șoșoacă, ordin de protecție împotriva soțului cu care se află în proces de divorț. Potrivit procesurilor legale, lui Silvestru Șoșoacă i se va monta un dizpozitiv de urmărire.

„La data de 02 aprilie 2024 Poliţia Capitalei- Secţia 6 a fost sesizată direct de către o femeie cu privire la faptul că soţul său o agresează din punct de vedere emoţional, fiindu-i creată astfel o stare de temere. Totodată, femeia a precizat că în trecut, soţul său a agresat-o şi fizic”, a transmis, marţi, Poliţia Capitalei.

Poliiştii au întocmit un dosar penal pentru ameninţare şi hărţuire

Sursa citată a precizat că fost întocmit formularul de evaluare a riscului, context în care a fost emis un ordin de protecţie provizoriu.

„De asemenea, victima şi-a exprimat acordul cu privire la montarea unei brăţări de monitorizare electronică în sarcina bărbatului. Având în vedere faptul că bărbatul nu s-a prezentat la sediul secţiei pentru montarea sistemului de monitorizare, poliţiştii au demarat verificările, în vederea depistării acestuia”, a mai transmis sursa citată.

Poliiştii au întocmit un dosar penal pentru ameninţare şi hărţuire, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, şi s-au sesizat din oficiu şi cu privire la săvârşirea infracţiunii de încălcarea unei măsuri dispuse prin ordinul de protecţie provizoriu, emis anterior.

Surse judiciare au precizat că femeia care a reclamat agresiunea este senatoarea Diana Şoşoacă.

Diana Şoşoacă: „Au fost agresiuni fizice”

Senatoarea a dat detalii despre violențele la care a fost supusă.

„M-am săturat să fiu pusă la stâlpul infamiei. A luat-o razna, am fost nevoită să solicit emiterea unui ordin de protecție pentru mine și fetița mea de 11 ani care a trăit în teroare alături de acest om. De-a lungul a doi ani m-a amenințat să îmi dau demisia altfel mă va face de râs în fața întregii lumi. Mi-a cerut să demisionez din funcția de senator. Au fost agresiuni fizice, am depus poze, pe el l-am dat afară când s-a năpustit asupra fetiției mele, Tais. Și de fosta soție a divorțat din cauza unor violențe grave. M-a lovit de prea multe ori. Am tăcut fiindcă era lupta împotriva sistemului. Noi eram priviți ca un cuplu model. Totul până la copilul meu. Și fetița a fost luată de gât și ridicată în sus. Pe mine m-a amenințat cu un cuțit”, a spus Diana Șoșoacă.

Comentarii
  • Apăi dacă și asta se simte abuzată emoțional și are o stare de temere ……..

  • Păcat…părea om de treabă ! Eu o cred pe dna senator când spune că a suferit violențe . Din păcate la noi românii când spui ,,familie” este inclusă și bătaia femeii și a copiilor . Păcat…!

  • cu 4 procente intentie de vot …. maine se va simti amenintata de extraterestrii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`