Prima pagină » Actualitate » Silk District: Apartamentele din Faza 2 au fost intabulate și sunt gata să își primească noii proprietari
Silk District: Apartamentele din Faza 2 au fost intabulate și sunt gata să își primească noii proprietari

Silk District: Apartamentele din Faza 2 au fost intabulate și sunt gata să își primească noii proprietari

05 sept. 2024, 09:55,
în Actualitate

Incontestabil, 2024 este anul marilor realizări pentru Silk District! După instalarea rezidenților din Faza 1 și succesul înregistrat după punerea în vânzare a primului stoc de locuințe din Faza 3, a venit rândul Fazei 2 Rezidențial să ocupe primul loc pe podium.

După ce procedura de recepție la terminarea lucrărilor pentru apartamente, precum și pentru spațiile exterioare aferente Fazei 2 Rezidențial a fost finalizată, iar procesul-verbal cu autoritățile a fost semnat,  a fost finalizat și procesul de intabulare pentru fiecare apartament din Faza 2 Rezidențial.

Apartamentele din Faza 2 au fost intabulate și sunt gata să își primească noii proprietari

Prime Kapital, dezvoltatorul Silk District a depus toate eforturile pentru ca totul să se deruleze rapid și eficient, iar viitorii proprietari din Faza 2 să se poată bucura din plin de primele sărbători de iarnă petrecute în noile lor locuințe.

Astfel, a mai rămas un singur pas înainte de Contractelor de Vânzare-Cumpărare și predarea cheilor: înregistrarea fiscală a unităților. În total, Faza 2 Rezidențial cuprinde 346 apartamente, de la studiouri la apartamente și duplexuri construite la standarde nZEB.

În paralel cu demersurile pentru livrarea locuințelor finalizate din Faza 2 Rezidențial Silk District, Faza 3 se bucură de mare succes printre ieșeni, înregistrând deja un număr impresionant de vânzări într-un timp foarte scurt. În funcție de planurile de viitor, de bugetul alocat pentru căminul ideal, dar și de modalitatea de plată pe care ieșenii o preferă, aceștia pot opta pentru una dintre puținele locuințe încă disponibile din Fazele 1 și 2, finalizate și intabulate, sau pentru un apartament care se află încă în stadiu de proiect.

Silk District este un proiect de regenerare urbană care revitalizează o fostă platformă industrială, transformând-o într-un cartier modern, verde și sustenabil. Ansamblul a fost conceput după principiul „cartierului de 15 minute”, în care poți să ai totul aproape de tine și să te poți bucura de mai mult timp liber fără să renunți la stilul tău de viață efervescent.

Alcătuirea ansamblului mixt – apartamente, birouri, parcări, zone comerciale și de relaxare – a fost gândită cu grijă față de mediu, dar și față de exigențele stilului de viață actual, care impune un ritm alert, în care fiecare moment contează.

Localizat excelent, proiectul are o conexiune directă cu centrul orașului și integrează apartamente spațioase, zone verzi extinse, clădiri de birouri Clasa A și spații comerciale dedicate rezidenților.

Componenta rezidențială a cartierului Silk District este construită conform standardelor nZEB (va avea un consum optimizat de energie), iar prima clădire de birouri dezvoltată în cadrul complexului (Silk District Office Faza 1) este și prima clădire din Iași care a primit certificarea BREEAM Outstanding.

Prime Kapital este un investitor, dezvoltator și operator imobiliar cu o reputație solidă în Europa Centrală și de Est. Compania se axează pe dezvoltarea de spații comerciale, rezidențiale și de birouri prin proiecte de regenerare urbană, care adaugă o valoare considerabilă comunităților prin calitatea, eficiența și sustenabilitatea lor pe termen lung, îmbinând de fiecare dată cu succes elementele funcționale cu cele estetice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *