Prima pagină » Magazin » Silk District anunță lansarea vânzărilor de apartamente. Primele blocuri, finalizate anul viitor

Silk District anunță lansarea vânzărilor de apartamente. Primele blocuri, finalizate anul viitor

19 feb. 2021, 13:20,
în Magazin

Incepand din aceasta luna, puteti rezerva apartamente in cadrul Silk District, cel mai nou proiect imobiliar din Iasi. Lucrarile la prima faza rezidentiala vor incepe la mijlocul anului 2021, iar lansarea vanzarilor are loc luna aceasta. Finalizarea cladirilor prevazute in prima etapa este planificata pentru sfarsitul anului 2022.

Silk District este un proiect de regenerare urbana care va transforma o mare platforma industriala neutilizata intr-un cartier de tip mixed-use. Proiectul este amplasat pe terenul fostei platfome industriale TEBA, la 10 minute de mers pe jos de Campusul „Tudor Vladimirescu” si la 20 de minute de mers pe jos fata de Palas. Dezvoltatorii promit ca acest complex va avea 40.000 de metri patrati de spatii verzi, alei, terase si spatii de joaca.

Silk District este dezvoltat de Prime Kapital, companie ce are la ora actuala in diferite faze de constructie doua ansambluri rezidentiale in Bucuresti: Marmura Residence si Avalon Estate.

Ce apartamente puteti cumpara in cadrul proiectului Silk District

Dar ce apartamente puteti cumpara in cadrul Silk District? In prima faza a proiectului, vor fi construite 315 studiouri si apartamente cu 2, 3 si 4 camere, dispuse In 40 de layout-uri diferite, dar si aproximativ 400 locuri de parcare multi-level. Potrivit devoltatorului, apartamentele au un design curat, cu interioare ample, tip „open space”, fara stalpi sau grinzi vizibile. Toate apartamentele, indiferent de tipologie, dispun de tavane inalte si ferestre de mari dimensiuni, ce permit un aport ridicat de lumina naturala. Fiecare unitate are acces la un balcon sau o terasa.

Proiectul introduce structuri de parcare tip „multi-level” integrate, ce permit accesul direct catre apartamente, si servesc totodata drept element de design dinamic asigurand crearea unui cartier pietonal.

Dezvoltatorii si-au propus sa creeze aici o comunitate integrata, ai cărei membri vor beneficia de avantajele proximitatii fata de centrul orasului, locuind, totodata, intr-un cartier verde, lipsit de masini.

Ce facilitati propune proiectul Silk District?

Proiectul Silk District este situat pe Calea Chisinaului, nr. 22. Localizat aproape de centrul Iasului, beneficiaza de o infrastructura foarte buna si de multiple conexiuni cu restul orasului prin reteaua de transport urban.

In completarea spatiului rezidential, conceptul integrat al proiectului ofera servicii si functii secundare, pentru a crea o comunitate urbana moderna si dinamica. Silk District va cuprinde spatii de retail si servicii precum farmacie, curatatorie, spatii educationale, sala de fitness, restaurante, cafenea, spatii de relaxare. Gandit ca un cartier pietonal, Silk District va incorpora inca din faze incipiente solutii de dezvoltare verzi, pentru functionarea optima si eficienta a cladirilor, precum statii de incarcare pentru masini si biciclete electrice.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *