Prima pagină » Radio » Actualitate » Sienna, fiica Andreei Antonescu, a rămas în America cu tatăl ei. Ce s-a întâmplat după divorțul de Traian Spak

Sienna, fiica Andreei Antonescu, a rămas în America cu tatăl ei. Ce s-a întâmplat după divorțul de Traian Spak

01 dec. 2022, 08:06,
BZI.ro, în Radio

Sienna, fiica Andreei Antonescu, se află în prezent în America, cu tatăl ei, Traian Spak, după ce s-a pronunțat divorțul părinților. Decizia, se pare, i-a aparținut fetei, care a preferat să-și continue studiile peste Ocean. Andreea Antonescu a precizat că-i lipsește prezența fiicei, însă a fost de acord cu hotărârea ei.

Fiica Andreei Antonescu a decis să rămână cu tatăl ei, după divorțul părinților. După apropaemai bine de patru ani de la despărțire, frumoasa artistă și Traian Spak s-au separat și pe cale legală. Cei doi au împreună o fiică, Sienna, în vârstă de 11 ani. Într-un interviu recent, fosta membră a trupei Andre a susținut că adolescenta a preferat să rămână în SUA, alături de tatăl ei.

Traian Spak și Andreea Antonescu s-au separat în anul 2018, după o căsnicie care a durat aproximativ 8 ani. Divorțul celor doi s-a finalizat recent, anunțul fiind făcut de frumoasa artistă. Cei doi foști soți obișnuiau să locuiască în Statele Unite ale Amercii, însă Andreea Antonescu a decis să se întoarcă pe tărâmul natal. Recent, cântăreața a mărturisit că Sienna a rămas alături de tatăl ei, dorindu-și să-și continue studiile peste Ocean. Artista, care este însărcinată cu al doilea copil, a recunoscut că îi este greu să nu fie alături de fiica ei, însă se gândește la oportunitățile de care ar putea avea parte peste hotare.

Sienna, fiica Andreei Antonescu, a rămas în America cu tatăl ei

Fiica Andreei Antonescu a decis să rămână cu tatăl ei, după divorțul părinților. Artista a mărturist că a rămas într-o relație de prietenie cu tatăl fetiței sale și nu a dorit să ofere prea multe detalii legale de separarea legală. Într-un interviu televizat, artista a susținut că fiica ei, Sienna, va rămâne alături de Traian Spak, după încheierea procesului de divorț. Se pare că decizia îi aparține adolescentei, susținând că își dorește să-și continue studiile în SUA.

„Sienna a ales să își continue studiile în State. E foarte greu pentru mine, ca mama, nu mi se mai permite să zbor. O să mă întorc repede să o văd și pe ea. Ținem legătura foarte des. E diferență de fus orar, nu îmi permit să vorbesc chiar de două-trei ori pe zi, dar ținem legătura. E foarte frumos, m-am gândit mai mult la viitorul ei și înainte de orice, atât timp cât ea și a dorit mult să mai meargă un an cel puțin acolo la școală, am zis de ce nu’, a declarat Andreea Antonescu.

Siennei îi place să cânte

Andreea Antonescu a făcut câteva declarații și despre viitorul profesional al fiicei sale. Se pare că Sienna a moștenit talentul muzical de la mama ei, însă are și înclinație spre pictură și actorie. Fosta componentă a trupei Andre și-ar dori ca tânăra să-i calce pe urme și să-și construiască o carieră artistică.

„Îi place foarte mult să cânte, e o artistă. Nu știu dacă va alege calea muzicii. Dacă mă întrebați ca și mamă, Sienna e foarte talentată la pictură și actorie”, a mai adăugat Andreea Antonescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *