Prima pagină » National » Șicanare în trafic șocantă la Mehedinți: Un tânăr a fost la un pas să își piardă viața
Șicanare în trafic șocantă la Mehedinți: Un tânăr a fost la un pas să își piardă viața

Șicanare în trafic șocantă la Mehedinți: Un tânăr a fost la un pas să își piardă viața

27 dec. 2022, 12:05,
în National

Șicanare în trafic în Mehedinți. Un tânăr a fost la un pas să își piardă viața după o escaladare a unui conflict în trafic. Incidentul s-a petrecut pe o străduță, între blocurile din spatele primăriei din comuna Șimian.

Se pare că doi bărbați s-au certat în trafic, după care unul dintre ei l-a înjunghiat pe celălalt.

Șicanare în trafic la Mehedinți

În urma unei șicanări în trafic ce a avut loc în comuna Șimian, Mehedinți, victima, un bărbat de 27 de ani a ajuns la spital, după ce a fost lovit cu cuțitul în piept, iar agresorul său a fost dus la audieri.

„Echipajul Serviciului Județean de Ambulanță a fost solicitat să intervină la o victimă înjunghiată. Ajunși la fața locului, am constatat că este vorba despre o victimă de 27 de ani, de sex masculin, care prezenta o plagă la nivelul hemitoracelui stâng.

Victima a fost transportată, de urgență, la Spitalul Județean, urmând să fie investigată.

Înjunghierea s-a produs cu un cuțit; nu a putut să dea detalii ce tip de cuțit. Bărbatul era conștient, cooperant, dar a pus probleme pentru că avea tegumentele palide.

Până la spital, a fost stabilizat hemodinamic”, a declarat Cornelia Bernardi, medic SAJ Mehedinți.

Deocamdată nu se cunoaște motivul altercației dintre cei doi șoferi. În acest caz, există mai mulți martori, care urmează a fi audiați de către forțele de ordine competente.

Reglări de conturi în Vatra Dornei

Într-o altă ordine de idei, reiterăm cum o banală tamponare ce a avut loc în Vatra Dornei a fost îndeajuns pentru stârnirea mâniei unui bărbat. Astfel, după ce  șoferul unei autoutilitare a intrat într-un autoturism parcat regulamentar pe o stradă din municipiul Vatra Dornei, proprietarul maşinii lovite de dubă i-a povestit unui prieten întâmplarea, iar prietenul a hotărât să-i facă dreptate şi a dat foc dubei respective.

Cu toate acestea, şoferul autoutilitarei, cât şi prietenul acestuia au fost reţinuţi, pentru că băuseră înainte de a se urca la volan şi nici nu deţineau permise de conducere.

De asemenea, și un bărbat de 65 de ani a fost amenințat în trafic, pe o stradă din Adjud, județul Vrancea, de un tânăr dintr-un alt autoturism cu un pistol. În acest sens, Inspectoratul de poliție Vrancea a precizat că a fost solicitată o echipă de intervenţie a Poliţiei, printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112, de un bărbat de 65 de ani pentru că, în timp ce se deplasa într-o mașină, în municipiul Adjud, în calitate de pasager, ar fi fost amenințat, cu un pistol, de un pasager dintr-un autoturism care se deplasa în aceeași direcție de mers.

Mașina în cauză a fost imediat găsită de polițiști pe o stradă din Adjud, iar în urma verificărilor realizate de forțele de ordine s-a stabilit că autoturismul era condus de un tânăr de 25 ani, din Sascut din județul Bacău, iar alături de acesta se mai aflau o femeie și un bărbat, ambii tot de 25 de ani.

La solicitarea polițiștilor, tânărul șofer a predat pistolul cu care l-a amenințat pe bărbatul de 65 de ani, iar din primele verificări a rezultat că ar fi fost un pistol de jucărie. Agresorului i-a fost întocmit astfel dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, iar conform rezultatului pozitiv reieșit în urma testării la aparatul Drugtest, se pare că acesta ar fi consumat cocaină.

Acum însă, după o șicanare în trafic la Mehedinți, un tânăr a fost la un pas să își piardă viața.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
30 septembrie 2024
30 septembrie 2024