Prima pagină » Cancan ultimă oră » „Și în ziua nunții ne-am ciondănit”. De ce s-au certat Adriana Simionescu și soțul ei, Nicu. Reacția familiei ei, după zvonurile legate de separare

„Și în ziua nunții ne-am ciondănit”. De ce s-au certat Adriana Simionescu și soțul ei, Nicu. Reacția familiei ei, după zvonurile legate de separare

07 sept. 2024, 14:00,
în Cancan ultimă oră

Adriana Simionescu și soțul ei s-au căsătorit în urmă cu două luni. Au avut parte de o nuntă ca-n povești, dar n-au lipsit nici momentele tensionate inclusiv în ziua cea mare. Fiica manelistului spune că s-au certat și în ziua nunții, dar chiar și așa nimic care să ducă la despărțire.

Adriana Simionescu și soțul ei, Nicu, au făcut nuntă în luna iulie. Fiica cea mică a lui Adrian Minune declara că a fost o zi de neuitat, dar s-au certat și atunci.

Adriana Simionescu și soțul ei s-au certat și în ziua nunții

În urmă cu ceva timp, Adriana Simionescu povestea că au fost mai multe momente dificile în relația cu soțul ei, pe care le-au depășit într-un final, dar nu ar fi fost deloc ușor. Fiica manelistului spune că n-au fost la un pas de despărțire, așa cum s-a zvonit, nici cu o lună înainte de nuntă, dar în schimb, s-au certat în ziua cea mare.

„Nu am fost la un pas de despărțire (n.r. cu o lună și înainte de nuntă), și în ziua nunții ne-am condănit, că eram amândoi foarte emoționați și mi s-a părut totul normal, și este normal atunci când într-un cuplu amândoi sunt stresați, există mici ciondăneli din astea. Nu știu cine a avut dorința asta atât de mare, încât să facă rău, dar vreau să-i anunț că nu au reușit!”, a declarat Adriana Simionescu, la Xtra Night Show.

Cu câteva zile înainte de zvonurile despărțirii, au fost împreună la mama ei

Adriana Simionescu neagă că zvonurile potrivit cărora familia ei nu ar fi fost de acord cu ce se ocupă Nicu și spune că soțul ei este apreciat de părinții ei. Înainte să se speculeze că s-ar fi despărțit, au fost la soția lui Adrian Minune, iar familia ei știa că le este bine împreună.

„Părinții mei sunt cu noi tot timpul! Ei știu despre ce este vorba. Nu e ca și cum s-au trezit din somn și au zis, vai, ce se întâmplă la televizor! M-au sunat, îți dai seama, să mă întrebe: „Ce-i asta, e real, nu-i real?”. Și le-am spus că nu este real, știu și ei! Noi acum două zile am fost împreună la mama la masă, adică nu a avut sens ce s-a întâmplat”, a mai spus fiica cea mică a manelistului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *