Prima pagină » Actualitate » Și Aventurescu a luat țeapă pe litoralul românesc! Cât a plătit pentru două nopți în Venus
Și Aventurescu a luat țeapă pe litoralul românesc! Cât a plătit pentru două nopți în Venus

Și Aventurescu a luat țeapă pe litoralul românesc! Cât a plătit pentru două nopți în Venus

03 sept. 2024, 10:18,
în Actualitate

Mulți români s-au plâns în acest an de prețurile de pe litoralul românesc. Și Aventurescu a luat țeapă pe litoralul românesc. Cunoscutul deținător de site de vacanțe s-a plâns de cât  cheltuit pentru două nopți petrecute în stațiunea Venus.

Și Aventurescu a luat țeapă pe litoralul românesc

Cel care deține cel mai mare site din Romania dedicat vacantelor pe cont propriu din propriu și care vine, de obicei, cu recomandări de vacanțe ieftine în străinătate, Aventurescu, s-a plâns de suma cheltuită pentru două zile în stațiunea Venus.

”Am spart 2400 lei pe 2 nopți la Venus, ( 2 adulți + 2 copii). Pe cazare, parcare, taxa de stațiune, benzină, mâncare și niște porumbi fierți. Băi fraților, când vă mai apucă nostalgia de litoral românesc, chiar și pentru o escapadă scurtă, de 500 euro aveți mai multe variante! Urmăriți Aventurescu. Au cele mai bune ponturi. Cred că o să-i urmăresc și eu mai des” a scris Aventurescu, pe Facebook.

În comentarii, Aventurescu a arătat și priveliștea, comentând într-un răspuns „Te culci de frică”.

Reacțiile la postarea lui Aventurescu au apărut imediat, părerile internauților au fost și pro și contra.

„Ați scăpat ieftin. Pe noi atâta ne-a costat cazarea (3 nopți, e adevărat) – tot pentru o minivacanță, ca să ne amintim cum e la noi pe litoral. Dar măcar ne-am simțit bine.“ / „Adică 300 de lei de persoană/zi, unde ai băgat și benzina. Păi ce mai vrei? Eu zic că e decent, s-a făcut 13 lei bidonu’ de Cola, unchiule. Ai ieșit chiar gratis, ca să zic așa!“ / În luna mai, 2 adulți, 2 nopți, Limanu și 2 Mai (cu treaba=p pe acolo, că altfel nu călcăm pe minunatul nostru litoral), 3000 lei (fără motorină- aia nu știu cât a mai costat). De vis!“ / „Am fost și eu pe litoral și am găsit prețuri imense: 5,5 lei o apă plată de 1.5 l în market, 17 lei una de 0.75 l în restaurant, 24 lei 50 ml de Jack. Pe barosăneală. Măcar a fost fain și mai curat că în anii trecuți.“ / „Noi am plecat și cu o toxiinfecție alimentară… bonus!“ / „Pe cât ești de bun la găsit oferte în afară țării, pe atât de prost ești la găsit în țară.“, au fost câteva dintre comentariile internauților.

Plajele românești, recomandate de consultanții în turism.

Consultantul în turism şi purtător de cuvânt al Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT), Traian Bădulescu, a declarat că el recomandă litoralul românesc deoarece plajele sunt de calitate.

„De multe ori, eu recomandam Constanța ca destinație turistică în sine, pentru că are plajă de mare calitate. Festivalul Neversea a popularizat foarte bine plaja de acolo. În Constanța, beneficiezi de aerul unui municipiu, adică ai viață non-stop, poți găsi la orice oră ceva de cumpărat, sunt multe localuri, are transport în comun, magazine cu preț de supermarket, sunt multe hoteluri și-n Constanța“, a declarat Traian Bădulescu.

Reprezentatul ANAT a adăugat că plajele de pe litoralul românesc sunt la fel de bune precum cele de la Nisa sau Barcelona.

„Și așa cum românii merg în Nisa or Barcelona, combinând city-break-uri cu sejurul de vară, cu plaja, așa ar putea să meargă direct în Constanța, plajele de aici fiind de aceeași calitate cu cele din Mamaia”, a mai spus Traian Bădulescu.

Altfel, românii se plâng de prețurile de la noi, de la mare, chiar și Aventurescu spunând că a luat țeapă pe litoralul românesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *