Prima pagină » National » Şi-a violat şi ucis iubita. Tânărul, condamnat la 23 de ani de închisoare
Şi-a violat şi ucis iubita. Tânărul, condamnat la 23 de ani de închisoare

Şi-a violat şi ucis iubita. Tânărul, condamnat la 23 de ani de închisoare

11 iun. 2020, 13:34,
Elena Nicoleta BUJOR în National

Şi-a violat şi ucis iubita. Tânărul din Prahova, Marius Ionuţ Dragoi, a fost condamnat definitiv. Dragoi şi-a violat şi ucis iubita pentru că nu a vrut să întreţină cu el raporturi sexual. A fost condamnat la 23 de ani de închisoare cu executare.

Şi-a violat şi ucis iubita. Sentinţa Tribunalului Prahova

Sentinţa a fost dată de Tribunalul Prahova şi a rămas definitivă după ce Curtea de Apel Ploieşti a respins apelul. Tânărul a fost găsit vinovat şi este condamnat pentru săvârşirea infracţiunii de viol, faptă pentru care a primit o pedeapsă de zece ani de închisoare şi pentru omor calificat pentru care a primit 20 de ani de detenţie.

Sentinţa finală arata ca Drăgoi va avea de executat 23 de ani şi patru luni de închisoare. Părinţii victimei nu s-au constituit parte civilă aşa că bărbatul nu a fost obligat şi la plata unor daune morale.

Bărbatul şi-a violat iubita apoi a ucis-o cu mai multe lovituri de cuţit în luna mai a anului trecut. Trupul neînsufleţit al fetei, dezbrăcat de la brâu în jos şi plin de sânge, a fost găsit de către un localnic care a alertat şi forţele de ordine.

O altă tânără, ucisă în Vişeu de Sus

O altă tânără a fost ucisă în Vişeu de Sus. Biancăi, o tânără, în vârstă de doar 18 ani, mama a doi copii mici a fost găsit fără suflare într-o cabană părăsită din Vişeu de Sus, Maramureş.

Criminalul, un tânăr, în vârstă de 24 de ani, era obsedat de tânăra mamă a doi copii. După ce fata s-a despărțit de el pentru că era extrem de violent, a pus la cale un plan pentru a o omorî.

Klaudiu Zelujec este principalul suspect în cazul morții Biancăi Ticala, fata de 18 ani, mamă a doi copii mici, găsită moartă într-o cabană părăsită din Vișeu de Sus, Maramureș.

Zelujec a avut o relație cu Bianca, însă pentru că o bătea în mod repetat, fata de 18 ani a decis să pună capăt acestei relaţii vicioase.

Cum a ucis-o pe tânără de 18 ani

Pe data de 6 iunie 2020, Klaudiu a contactat-o pe Bianca și i-a transmis că îi va dă hrană pentru copii, dacă se va veni să se întâlnească cu el la cabana părăsită de la marginea orașului Vișeu de Sus.

Cei doi s-au întâlnit la cabană, acolo unde, cel mai probabil, Klaudiu i-a propus fetei să se împace. Cum tânăra a refuzat, Klaudiu Zelujec și-a pus în aplicare planul malefic. Conform unor surse din rândul anchetatorilor, criminalul a bătut-o pe Bianca. La un moment dat, când și-a dat seama că fată încă trăiește, a strangulat-o cu o bucată de sârmă.

După ce a asasinat-o, a plecat în pădure, nu foarte departe de cabana părăsită în care a comis oribila crimă, și a încercat să se spânzure. Înainte de asta, el a trimis un mesaj mamei Biancăi și surorii ei în care le-a anunțat „să aibă grijă de copii că Bianca nu se mai întoarce”.

Criminalul a fost salvat în ultimul moment și a a ajuns la spital. Apoi a fost transferat la Spitalul de Psihiatrie Sighetu Marmației.

Un cioban care trecea prin zonă a intrat în cabana părăsită și a găsit trupul plin de sânge al Biancăi. Bărbatul a sunat la numărul unic de urgență 112. Cadrele medicale sosite la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Doi copii au rămas orfani în urma oribilei crime de la marginea orașului Vișeu de Sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *