Prima pagină » National » Și-a ucis tatăl și l-a îngropat în curte. Caz șocant la Bacău

Și-a ucis tatăl și l-a îngropat în curte. Caz șocant la Bacău

04 iun. 2021, 10:37,
BZI.ro, în National

Un bărbat și-a ucis tatăl și l-a îngropat în curte în comuna Buhuși, din Bacău. Fiul a folosit chiar groapa săpată de tatăl său pentru o nouă toaletă. După ce a recurs la acest gest, agresorul în vârstă de 22 de ani, le-a spus rudelor că bărbatul a plecat în Germania.

Individul, iubita sa și cei trei copii ai femeii locuiau în casă cu tatăl de 57 de ani al tânărului, în cartierul Marginea de lângă oraşul Buhuşi.

Un bărbat și-a ucis tatăl și l-a îngropat în curte

Până să se ajungă la această tragedie, fiul a fost dat afară din casă cu tot cu iubita și cei trei copii după ce a avut loc o ceartă mai aprinsă. Nervos, tânărul a luat un par şi şi-a lovit tatăl în cap. Lovitura a fost mortală.

În încercarea de a-și ascunde crima, bărbatul și-a îngropat tatăl în curtea casei, chiar într-o groapă pe care bărbatul o săpase pentru a face o nouă toaletă.

Acesta le-a zis rudelor că tatăl său a plecat la muncă în Germania. Familia nu l-a crezut şi a cerut ajutorul autorităților.

După ce a realizat că minciuna lui nu este credibilă, bărbatul a fugit în pădure. Ucigașul s-a ascuns acolo timp de mai multe zile, până a fost capturat de polițiști, pe 1 iunie.

Autoritățile au descoperit cadavrul bărbatului pe 29 mai, în groapa săpată în curtea casei. Criminalul a fost dus la audieri și a fost pus sub acuzare pentru omor şi reţinut pentru 24 de ore.

Un alt caz şocant s-a produs în localitatea Câmpeni din Bacău, unde un bărbat în vârstă de 27 de ani şi-a omorât iubita cu 6 ani mai tânără. După ce a produs această faptă bărbatul a încercat să se sinucidă, toată scena s-a petrecut sub ochii fetiţei lor de 3 ani.

O crimă oribilă a avut loc la Iași în luna mai

Pe 12 mai, o crimă oribilă a avut loc la Iași. Un bărbat a fost omorât cu sânge rece în propria sa casă din comuna Costuleni.

„În acest caz, există doi suspecţi. Aceştia au fost preluaţi şi duşi la Institutul de Psihiatrie >, din Iaşi, în vederea expertizării medico-legale psihiatrice. Cei doi sunt anchetaţi pentru omor. Din cercetările efectuate de medicul legist reiese că moartea victimei s-a datorat contuziei şi delacerării cerebrale, produse în cadrul unui traumatism cranio-cerebral, cu fracturi de calotă şi bază craniană. Pe lângă aceasta, victima a mai suferit o fractură deschisă de humerus drept (probabil că această leziune s-a produs în cadrul unei tentative de apărare)”, a declara la acea vreme Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *