Prima pagină » Local » Și-a prins vecina și a înghesuit-o în pat, pentru a-și satisface poftele animalice! Ieșeanca, îngrozită de ce se întâmpla, nu a putut face nimic (EXCLUSIV)
Și-a prins vecina și a înghesuit-o în pat, pentru a-și satisface poftele animalice! Ieșeanca, îngrozită de ce se întâmpla, nu a putut face nimic (EXCLUSIV)

Și-a prins vecina și a înghesuit-o în pat, pentru a-și satisface poftele animalice! Ieșeanca, îngrozită de ce se întâmpla, nu a putut face nimic (EXCLUSIV)

19 mai 2022, 02:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Un individ care a tăbărât pe o vecină și a înghesuit-o în pat, pentru a-și satisface poftele bolnave, va fi nevoit să dea explicații în fața instanței. Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe Mihai Samir Moișanu, sub acuzația de viol. Anchetatorii ieșeni spun că victima este imobilizată la pat.

Un ieșean acuzat că a tăbărât pe o vecină și a înghesuit-o în pat, pentru a-și satisface poftele, va fi nevoit să dea explicații în instanță. Așadar, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis recent în judecată pe Mihai Samir Moișanu, sub acuzația principală de viol.

Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz. În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Un ieșean, acuzat că și-a înghesuit vecina în pat, pentru a-și satisface poftele

Anchetatorii spun că ieșeanul Mihai Samir Moișanu a intrat în vizorul lor în urmă cu câteva săptămâni. În noaptea de Înviere, o femeie de 85 de ani, din județul Iași, s-a trezit cu un individ în casă. Fără să stea prea mult pe gânduri, individul a început să tragă de ea, iar, într-un final, a violat-o. După ce și-a satisfăcut poftele, individul s-a făcut nevăzut. Bătrâna a așteptat să fie vizitată de fiica ei, pentru a-i povesti totul. În cele din urmă, a aflat și Poliția de ceea ce a pățit biata femeie. Deși aveau foarte puține informații, oamenii legii au reușit să ajungă la violator în scurt timp.

„Pe 23 aprilie 2022, agenții din cadrul Secției III de Poliție Rurală Popricani au fost sesizați despre faptul că o femeie a fost violată de un bărbat necunoscut. În urma cercetărilor a fost identificat suspectul comiterii faptei: un bărbat în vârstă de 30 de ani. El a fost reținut pentru 24 de ore și dus în arest. Pe 24 aprilie 2022, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și instanței, aceasta din urmă dispunând arestarea sa preventivă pentru 30 de zile”, a menționat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Mihai Samir Moișanu este de loc din comuna Popricani și, cel mai probabil, știa că bătrâna locuiește singură.

Mihai Samir Moișanu, arestat preventiv în urma violului

Astfel, în urmă cu câteva săptămâni, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis cererea de arestare făcută de anchetatori pe numele lui Mihai Samir Moișanu.

„Instanța admite propunerea de arestare preventivă formulată de Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi în dosarul penal privindu-l pe inculpatul Mihai Samir Moişanu. Dispune arestarea preventivă a inculpatului cercetat pentru comiterea infracţiunii de viol, pe o durată de 30 de zile. Dispune emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele inculpatului”, au spus atunci judecătorii ieșeni.

Acum, ieșeanul acuzat că și-a înghesuit vecina într-un pat, pentru a-și satisface poftele animalice, a fost trimis în judecată de procurori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`