Prima pagină » Titlurile zilei » Și-a parcat Mercedesul în fața spitalului, chiar pe trecerea de pietoni, iar când a revenit, a avut o surpriză de proporții

Și-a parcat Mercedesul în fața spitalului, chiar pe trecerea de pietoni, iar când a revenit, a avut o surpriză de proporții

06 aug. 2024, 02:00, 1 ,
Petronel Ștefan în Titlurile zilei

Un șofer din județul Neamț a avut o zi plină de peripeții după ce și-a parcat Mercedesul pe trecerea de pietoni. Acesta nu a mai ținut cont de reguli, însă a fost taxat pentru ce a făcut

În dimineața zilei de luni, 5 august 2024, polițiștii locali au observat o mașină în fața Spitalului Clinic Județean de Urgențe „Sf. Spiridon” din Iași, parcată chiar pe trecere. Autovehiculul a atras atenția, deoarece a fost lăsat de șofer precum într-un loc amenajat. Oamenii legii au făcut verificări, iar ulterior au chemat echipa de la Servicii Publice, pentru a ridica mașina.

Și-a parcat Mercedesul pe trecere

A.C., domiciliat în județul Neamț, avea câteva lucruri de rezolvat la Spitalul „Sf. Spiridon”, însă nu a vrut să mai plătească taxa de parcare. Crezând că nu va fi prins de nimeni, acesta și-a lăsat Mercedesul chiar pe trecere. Spre ghinionul său, la câteva minute, un echipaj de la Poliția Locală a trecut prin zonă. Agenții au ridicat mașina și au întocmit un proces-verbal. Șoferul s-a întors în locul în care a lăsat mașina și a văzut că aceasta dispăruse. A recuperat-o de la Servicii Publice după ce a achitat taxa de 480 de lei. Acesta va trebui să plătească și o amendă de 500 de lei și va avea trei puncte de penalizare la permis.

„Mașina era parcată pe trecerea de pietoni, polițiștii au văzut acest lucru și imediat au mers ca să facă verificări. Ținând cont de faptul că lângă există două parcări cu plată, iar străzile alăturate erau libere. Șoferul mașinii nu era prezent la fața locului, astfel că s-a dispus ridicarea autovehiculului care a fost transportat la baza celor de la Servicii Publice Iași. Până la ridicarea mașinii, proprietarul nu s-a prezentat, acesta a revenit după câteva ore la Servicii Publice, unde a achitat taxa pentru a își recupera mașina. În această situație, s-a întocmit proces-verbal pentru sancționare și va primi trei puncte de penalizare”, a transmis Daniel Codreanu, șef birou Serviciu Siguranța Circulației Poliția Locală Iași.

Iașul, sufocat de mașini

În ultima vreme, orașul a fost sufocat de mașini parcate neregulamentar, iar acest lucru se vede și din faptul că polițiștii au aplicat foarte multe sancțiuni în acest sens. Totuși, șoferii nu sunt descurajați și continuă să încalce flagrant legea. Acest lucru afectează foarte mult viața pietonilor, dar și siguranța lor, fiind nevoiți să circule pe carosabil. Zilnic, sunt zeci de mașini ridicate de către polițiștii locali, iar acest fenomen nu pare că se va sfârși prea curând. Începând cu luna septembrie, orașul se va aglomera, deoarece elevii vor reveni la școală.

Șoferul care și-a parcat Mercedesul pe trecerea de pietoni va trebui să achite amenda pentru ce a făcut.

Comentarii
  • La țărănoiul kokalar de la țară nu are trecere de pietoni, eventual doar pentru boi și vaci.

  • Domiciliat in judetul NT, cu ceva treaba pe la oras.

  • Zilnic se parchează pe trotuare și treceri de pietoni, căi de acces. Sancțiuni? Joi după Miercurea Ciuc.

    • Acolo unde le vede sau sunt reclamatii le sanctioneaza, dupa cum se observa. Daca stii de asemenea parcari sesizeaza.De pe tastatura sa comenteezi e simplu.Altii sa faca pt tine, asa e?

  • sunati la locala si faultati toate maimutele astea de fiecare data cand le prindeti in offside.

  • Azi erau doi babași cu un bievieu X5 cu patru sute de jmii de km, cu Nr 67PUY, parcat pe locul persoanelor cu dizabilități la McDonald’s Gară. La ce fețe de urangutani handicapați aveau, cred că totuși puteau să parcheze acolo.

  • E plina tara asta de salbatici nesimtiti.Civilizatia se impune cu autoritate si sanctiuni,altfel sa ne fie de bine in inapoierea noastra!

  • pai masina aia costa mai putin decat amenda
    la ce s o mai ia?

  • Stai jos că s-a eliberat un scaun în tramvai bai sărăcie ! Știi tu cat costa mașina aia…vezi că s-au scumpit și covrigii și s-ar putea sa nu mai ai nici ce manca.

  • Verificati Bd. Carol.
    Verificati trotuarele din fata de la Golia; azi o doamna cu carucior cu copil a mers pe linia de tramvai . . .
    Exemplele pot continua!

  • asta e stire ? ca a parcat masina si ia dat amenda ?

    zero barat sunteti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *