Prima pagină » Actualitate » Şi-a omorât propriul părinte cu 30 de pumni în cap: „Îl vedeam pe diavol!”
Şi-a omorât propriul părinte cu 30 de pumni în cap: „Îl vedeam pe diavol!”

Şi-a omorât propriul părinte cu 30 de pumni în cap: „Îl vedeam pe diavol!”

04 aug. 2020, 12:31,
Elena Nicoleta Bujor, în Actualitate

Un bărbat din judeţul Botoșani și-a ucis propriul tată după ce l-a lovit de 30 de ori cu pumnul în cap. Conform autorităţilor, agresorul susţine că şi-a lovit tatăl deoarece l-a văzut pe diavol în acesta.

În vârsta de 74 de ani bătrânul a murit în noaptea de luni spre marţi, pe secția de terapie intensivă a spitalului Județean Botoșani, după ce fiul l-a bătut cumplit. Fiul decedatului a mărturisit că și-a lovit părintele de 30 de ori, cu pumnul în cap.

Spunea că e Diavolul

Criminalul le-a relatat forţelor de ordine că îl vedea pe diavol în propriul tată. Medicii au fost șocați de violența loviturilor primite de bătrân de la propriul copil. Cei doi bărbați locuiau împreună. Un ginere al bătrânului a descoperit grozăvia dimineață și a sunat la numărul unic de urgenţă 112.

”La locul solicitării am găsit un pacient în vârstă de 74 de ani, cu un politraumatism prin agresiune, cu plagă înjunghiată în regiunea hemitoracelui stâng. A fost stabilizat şi transportat la UPU pentru mai multe investigaţii”, a declarat medicul Eduard Gurău din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani.

La spital a ajuns şi agresorul. Acesta a fost reţinut de poliţişti şi internat la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean.

Agresorul a fost internat la Psihiatrie

Bărbatul, care are probleme psihice, susţine că şi-a lovit tatăl deoarece l-a văzut pe diavol în acesta.

”Colegii care s-au deplasat la faţa locului au identificat în curtea locuinţei un bărbat de 39 de ani, bănuit de comiterea faptei. Acesta a fost preluat şi internat la Secţia de Psihiatrie în vederea expertizării. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie”, a declarat Simona Puşcaşu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

Crimă înfiorătoare, comisă de doi adolescenți în Iași!

Coincidență macabră: un tânăr de 18 ani a luat tot atâția ani de pușcărie! Judecătorii i-au obligat pe cei doi adolescenți la plata unor despăgubiri totale de 55.445 de lei, către rudele victimei

Crimă înfiorătoare, comisă de doi adolescenți în Iași! Coincidență macabră: un tânăr de 18 ani a luat tot atâția ani de pușcărie! Astfel, doi adolescenți au fost pedepsiți ieri de judecătorii din cadrul Tribunalului Iași. Astfel, Florin Dracea (18 ani) a fost condamnat la o pedeapsă de 18 ani de detenție, pentru omor calificat. În același dosar, în cazul lui Adelin D., zis „Marghiol” (15 ani), a fost luată măsura educativă a internării într-un centru de detenție pe o perioadă de 12 ani, omor calificat și tâlhărie calificată.

„Instanța admite acțiunea promovată în cauză de partea civilă D.F. În consecință, obligă în solidar pe inculpați să îi plătească părții civile D.F. suma de 55.445 de lei, cu titlu de despăgubiri civile. Confiscă de la inculpatul Florin Dracea bunurile folosite la săvârșirea faptei, respectiv un clește metalic tip gură de lup și un levier metalic”, au precizat magistrații ieșeni.

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Procesul celor doi indivizi a început pe 18 decembrie 2019. Anchetatorii au identificat doi tineri, unul de 15 ani, iar un altul de 18 ani, suspectați de comiterea unor fapte teribile. Tânărul în vârstă de 18 ani a fost arestat preventiv, în timp ce minorul a fost dus la „Socola”. Potrivit procedurilor, în astfel de cazuri, este obligatorie efectuarea unei expertize psihiatrice în ceea ce îi privește pe suspecții minori. Oamenii legii au precizat că, la sfârșitul anului 2019, doi tineri au decis să spargă casa unui consătean. Totul s-a întâmplat în comuna ieșeană Belcești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *