Prima pagină » International » Și-a lăsat soțul să se culce cu alte femei! A rămas șocată însă când și-a mutat noua iubită în casă

Și-a lăsat soțul să se culce cu alte femei! A rămas șocată însă când și-a mutat noua iubită în casă

25 oct. 2024, 12:05,
Cătălina IURAȘCU în International

O femeie și-a lăsat soțul să se culce cu alte femei, dar a fost șocată când el s-a îndrăgostit și și-a mutat noua parteneră în casa familiei.

Laura Gale, în vârstă de 49 de ani, i-a oferit soțului ei, care dorește să rămână anonim, un „bilet de ieșire” după ce problemele medicale au făcut ca momentele lor de intimitate să fie dificile. Deși și-a lăsat soțul să se culce cu alte femei, a rămas șocată când acesta s-a îndrăgostit.

O femeie și-a lăsat soțul să se culce cu alte femei

Ea a spus că inițial nu era interesat, dar pe măsură ce relația lor a devenit tensionată, el a început să fie deschis la idee.

În decembrie 2023, el i-a prezentat Laurei o femeie pe care o cunoscuse la un magazin de animale și, la scurt timp după aceea, a început o relație sexuală cu ea.

Doar trei luni mai târziu, Laura a fost uimită când soțul ei a propus că își dorește o relație poliamoroasă, după ce s-a îndrăgostit de această femeie. El a sugerat să rămână într-o relație plină de iubire cu soția sa, în timp ce avea și o relație sexuală și romantică cu noua femeie.

După ce a acceptat propunerea soțului ei, s-a mutat într-o cameră pentru socri din grădina din spate, dar s-a simțit rapid neglijată și „împinsă afară”. Cei doi divorțează acum, în ciuda faptului că locuiesc încă sub același acoperiș.

„Căsătoria noastră era supusă unui mare stres, iar problemele mele medicale au pus o presiune suplimentară. Am vrut să-i ofer această libertate, astfel încât să nu se simtă obligat să rămână din cauza sănătății mele. Doar voiam să fie fericit în toate privințele. Mi-a spus că ea va fi acolo și ca prietenă pentru mine, dar lucrurile nu au mers așa. Nu m-aș fi gândit în veci că se va îndrăgosti de ea”, a spus Laura.

Laura a fost diagnosticată cu boala Crohn

Laura a fost diagnosticată cu boala Crohn, o afecțiune inflamatorie cronică a intestinului, în 2014. A fost apoi diagnosticată cu endometrioză la începutul lui 2015 și a suferit o histerectomie, o procedură chirurgicală prin care i s-a îndepărtat uterul.

În ciuda afirmațiilor că soțul ei de 10 ani a fost incredibil de susținător, Laura spune că momentele de intimitate au devenit dificile, așa că i-a oferit un „bilet de ieșire” pentru a dormi cu alte femei.

„Eram căsătoriți de puțin timp, iar sănătatea mea s-a deteriorat rapid, dar el a fost alături de mine. Aveam mult respect și dragoste pentru el, așa că, dacă avea nevoie de intimitate, voiam să aibă acest lucru, dar el a spus ‘nu’. Nu am mai discutat despre asta, dar pe măsură ce anii treceau, am fost diagnosticată cu mai multe probleme de sănătate, iar asta își punea amprenta asupra căsniciei noastre. Nu voiam să-l pierd, așa că i-am oferit din nou biletul de ieșire în 2022, și a fost interesat. A fost de acord să aibă grijă de mine în continuare, iar eu aveam să fiu implicată în toate modurile, în afară de cele sexuale”, a povestit Laura.

Laura susține că soțul ei a dorit ca ea să fie parte a „procesului de selecție” și i-a prezentat o femeie pe care o cunoscuse în decembrie 2023, într-un magazin de animale local.

„Din cauza sănătății mele, eram speriată că voi fi abandonată, dar după ce am discutat, am avut încredere în el. După ce am întâlnit-o, am invitat-o la noi acasă și era o persoană drăguță, se potrivea cu el, și el era dornic să meargă mai departe. Era stabilit să fie doar o relație sexuală, așa că am convenit să creăm un grup pe WhatsApp, deoarece nu voiam să comunice pe ascuns. Era important să știu ce se întâmplă și să fiu întrebată dacă sunt de acord”, a mai adăugat femeia.

Soțul a ajuns să se îndrăgostească

Cuplul a acceptat-o în căsătoria lor în ianuarie 2024, dar Laura a început să devină suspicioasă că lucrurile erau mai mult decât sex, după ce a observat că niciunul dintre ei nu era activ în grupul lor de chat.

„Când au dormit prima dată împreună în casa noastră, m-am închis în camera din spate. Nu era ceva ce voiam să aud, iar la început a fost greu de digerat. Dar soțul meu părea fericit, iar relația noastră era în continuare bună. Până în februarie când l-am prins trimițându-i mesaje în întuneric, spunându-i că o iubește, și am fost furioasă. Ea nu s-a comportat deloc ca o prietenă pentru mine, iar între ei era clar că nu era vorba doar despre sex, ceea ce fusese convenit. Atunci el a menționat o aranjare în care ar putea să ne aibă pe amândouă, și a făcut să pară minunat”, și-a amintit Laura.

La scurt timp după ce a fost de acord cu acest aranjament, Laura a decis să se mute din casa ei într-un spațiu mic din grădină pentru a-i permite noii femei al soțului să se mute.

„Mi-a spus că ea trecea printr-o perioadă dificilă, și m-am simțit rău pentru ea. Nu eram confortabilă cu ideea de a trăi amândouă în casă. Soțul meu nu voia să plec, dar a înțeles și a promis că nimic nu se va schimba. M-am mutat în camera pentru socri din grădina din spate, fără apă curentă”, a spus ea.

Dar după ce a părăsit casa, Laura susține că lucrurile au început să devină „neplăcute”.

„Au început să mă ignore, și era aproape ca și cum nu aș fi fost acolo. Îi vedeam rar, dar îi puteam auzi vorbind și râzând. Am crezut că soțul meu mă iubește și vrea ce e mai bine pentru mine, dar noua lui viață era mai important”, a declarant femeia.

Laura și soțul ei trec acum printr-un divorț, lăsând-o să se simtă „trădată”.

„Mă doare că i-am dat soțului această libertate, și el mi-a aruncat-o în față. E ca și cum și-ar fi dorit să fiu dată la o parte tot timpul, și asta îmi frânge inima. Deși acum sunt mai supărată decât tristă, mă simt naivă. Ar fi trebuit să văd asta venind. Întreaga mea lume s-a dat peste cap, dar aștept cu nerăbdare să scap din această situație”, a spus ea.

„Ea m-a împins și m-a izolat. Am început să am sentimente după ce am fost împreună de câteva ori, iar asta e vina mea. Am încercat să oferim o situație în care ea să fie ca o soră pentru soția mea, dar Laura era supărată pentru că nu se simțea parte din asta. Am depus cererea de divorț și încercăm să mergem mai departe”, a spus soțul ei după ce a fost contactat pentru a oferi un răspuns.

Acum femeia regretă decizia de a-și lăsa soțul să se culce cu alte femei, însă la acel moment a crezut că este cel mai bine pentru cei doi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`