Prima pagină » Titlurile zilei » Și-a îndeplinit toate fanteziile cu vecina pe care o dorea de mult timp! Ieșeanca s-a trezit în ipostaze la care nu se aștepta (Exclusiv)
Și-a îndeplinit toate fanteziile cu vecina pe care o dorea de mult timp! Ieșeanca s-a trezit în ipostaze la care nu se aștepta (Exclusiv)

Și-a îndeplinit toate fanteziile cu vecina pe care o dorea de mult timp! Ieșeanca s-a trezit în ipostaze la care nu se aștepta (Exclusiv)

28 mart. 2022, 02:00,
Ciprian Nedelcu în Titlurile zilei

Un individ suspectat că și-a îndeplinit toate fanteziile cu vecina pe care o dorea de mult timp a ajuns după gratii. Astfel, la finele săptămânii trecute, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis propunerea de arestare preventivă a lui Constantin Simionescu, sub acuzația de viol. Oamenii legii spun că individul a tăbărât peste o femeie din comuna Ipatele, județul Iași, pe care ar fi batjocorit-o

Un ieșean bănuit că și-a îndeplinit toate fanteziile sexuale cu o vecină a ajuns după gratii. Astfel, la finele săptămânii trecute, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis propunerea de arestare preventivă a lui Constantin Simionescu, sub acuzația de viol.

„Instanța admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași pe numele lui Constantin Simionescu. Dispune arestarea preventivă a lui Constantin Simionescu pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele acestuia”, au precizat judecătorii ieșeni.

În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Constantin Simionescu, suspectat că și-a îndeplinit toate fanteziile sexuale cu o vecină

De remarcat este faptul că decizia nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași susțin că individul, Constantin Simionescu (34 de ani), ar fi intrat în vizorul lor în urmă cu câteva zile. Potrivit oamenilor legii, pe data de 23 martie 2022, Simionescu ar fi tăbărât peste o femeie în vârstă de 38 de ani, din comuna Ipatele, județul Iași.

Anchetatorii au adăugat că individul i-ar fi propus femeii să întrețină relații sexuale, însă aceasta ar fi refuzat. În acel moment, agresorul ar fi imobilizat victima și ar fi întreținut raporturi intime cu aceasta, prin constrângerea ei. În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Ieșeanca a mers țintă la Poliție, unde a povestit prin ce a trecut

În urma incidentului, victima a mers țintă la Poliție, pentru a povesti prin ce grozăvii a trecut. Oamenii legii au demarat o anchetă și, astfel, au ajuns la Simionescu. Acesta a fost săltat și dus la audieri. Joi, pe 24 martie 2022, ieșeanul în vârstă de 34 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, sub acuzația de viol. A doua zi, vineri, pe 25 martie 2022, suspectul a fost dus la sediul Judecătoriei Iași, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Magistrații ieșeni au admis propunerea formulată de anchetatori pe numele individului. Însă acesta din urmă a contestat deja măsura preventivă adoptată în cazul său. Așadar, rămâne ca judecătorii din cadrul instanței superioare să decidă ce se va întâmpla în continuare cu ieșeanul suspectat că și-a îndeplinit toate fanteziile cu vecina pe care pusese ochii de mult timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`