Prima pagină » Titlurile zilei » Și-a îndeplinit cele mai secrete fantezii sexuale, cu vecina! Ieșencei nici nu i-a trecut prin minte că tânărul va recurge la astfel de gesturi! GALERIE FOTO (Exclusiv)

Și-a îndeplinit cele mai secrete fantezii sexuale, cu vecina! Ieșencei nici nu i-a trecut prin minte că tânărul va recurge la astfel de gesturi! GALERIE FOTO (Exclusiv)

18 mart. 2022, 02:00,
Ciprian Nedelcu în Titlurile zilei

Un ieșean a vrut să-și îndeplinească cele mai secrete fantezii sexuale cu ajutorul vecinei! Însă femeia nu a fost de acord. În urma incidentului, procurorii ieșeni au intrat pe fir și l-au trimis în judecată pe Paul Iulian Labonțu, sub acuzațiile de viol și violare de domiciliu. Anchetatorii spun că individul a tăbărât peste vecina lui, chiar în casa acesteia

Un individ din județul Iași a vrut să-și îndeplinească cele mai secrete fantezii sexuale cu ajutorul unei vecine. Chiar dacă victima nu a fost de acord cu acest lucru, ieșeanului nu i-a păsat. În urma incidentului, procurorii ieșeni au intrat pe fir și, ieri, l-au trimis în judecată pe Paul Iulian Labonțu, sub acuzațiile de viol și violare de domiciliu.

Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații ieșeni vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest sens. În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Paul Iulian Labonțu și-a îndeplinit cele mai secrete fantezii sexuale

Anchetatorii ieșeni spun că Paul Iulian Labonțu (31 de ani) a intrat în vizorul lor în urmă cu câteva săptămâni. Individul a crezut că scapă de acuzația de viol, după ce a batjocorit o vecină, însă Paul Iulian Lăbonțu a ajuns după gratii. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis propunerea de arestare preventivă formulată de anchetatori pe numele individului.
Oamenii legii au afirmat că ieșeanul a intrat în vizorul lor după ce o femeie de 58 de ani s-a plâns că a fost violată în propria locuință.

”Incidentul a avut loc în noaptea de 21 spre 22 februarie 2022, în jurul orei 23:00, în comuna Țigănași. Pe tot parcursul zilei, inculpatul consumase băuturi alcoolice. Seara, acesta a pătruns în curtea casei persoanei vătămate. Printr-un geam neasigurat, el a intrat în locuință. Persoana vătămată era pe holul locuinței, s-a speriat și a strigat la el să plece din casă. Inculpatul a prins-o pe victimă de mâini și i-a propus să întrețină relații sexuale cu el”, a afirmat Dragoș Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Suspectul, ridicat de oamenii legii în urma incidentului

Anchetatorii ieșeni au adăugat că lui Paul Iulian Lăbonțu nu i-a păsat că femeia, care i-ar fi putut fi mamă, nu voia să facă sex cu el.

”Astfel, victima a fost imobilizată, iar inculpatul a întreținut un raport sexual normal cu aceasta, împotriva voinței ei. La final, el a plecat pe ușă din casa victimei”, a încheiat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

După incident, femeia batjocorită a mers la Poliție, unde a depus o plângere, arătând că a fost siluită. Așadar, oamenii legii au ajuns foarte repede la Paul Iulian Lăbonțu. Acesta a fost dus la audieri. Anchetatorii spun că individul a recunoscut comiterea faptei, dând vina pe cantitatea de alcool consumată înaintea incidentului. Pe 22 februarie 2022, ieșeanul a fost reținut pentru 24 de ore. A doua zi, Paul Iulian Lăbonțu a fost dus la sediul Judecătoriei Iași cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Instanța a admis cererea anchetatorilor în ceea ce îl privește pe ieșeanul care și-a îndeplinit cele mai secrete fantezii sexuale, cu vecina lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`