Prima pagină » Sanatate » Curiozitati medicale » Si-a indepartat tatuajul facut cu o saptamana in urma cu o razatoare: care este motivul din spatele gestului exagerat

Si-a indepartat tatuajul facut cu o saptamana in urma cu o razatoare: care este motivul din spatele gestului exagerat

10 oct. 2019, 15:34,
în Sanatate

Un barbat din Argentina a ajuns pe culmele disperarii in incercarea de a-si indeparta un tatuaj facut doar cu saptamana in urma si a folosit o metoda dureroasa si controversata – razatoarea.

Tanarul de 21 de ani, al carui nume nu a fost divulgat, a apelat la metoda neobisnuita, neigienica si foarte dureroasa in urma cu doi ani.

Videoclipul si pozele cu „metoda” au devenit virale recent, dupa ce unul dintre prietenii unii s-a hotarat sa le publice in mediul online.

Cum explica gestul controversat

Rezidentul din Mendoza, Argentina, a fost identificat totusi de media locala careia i-a oferit detalii despre gestul controversat.

„Mi-am facut tatuajul la o saptamana dupa ce ma hotarasem sa intru in politia aeroportului. Desi in cerintele specificate pe site nu era mentionat si acest aspect, mi s-a spus ca nu pot lucra acolo daca am tatuaje in zone vizibile”.

„Asta s-a intamplat in 2017, cand aveam 19 ani. Insa, celalalt motiv pentru care am facut acest gest a fost cel al aspectului estetic. Sunt foarte atent la detalii si nu prea mi-a placut cum a iesit”, a povestit tanarul.

„Asa ca m-am uitat pe YouTube de metode de indepartare. Intai am incercat cu o piatra de calcaie, dar nu a functionat. Apoi am continuat cu o razatoare. Ma durea foarte tare si sangeram destul de mult.

A trebuit sa ma dau cu dezinfectant si sa ma bandajez destul de mult. La o saptamana dupa asta, am mers la spital pentru a-mi face vaccinul antitetanos”, a mai relatat tanarul, potrivit gandul.info.

„In acel moment bineinteles ca am regretat ce facusem. Dar cand am vazut ca incepe sa se vindece, nu m-am mai ingrijorat. Insa nu recomand nimanui asta”, a adaugat acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 august 2024
06 august 2024