Prima pagină » International » Și-a decapitat prietena și a plimbat cadavrul în 2 geamantane! Ce a făcut după femeia
Și-a decapitat prietena și a plimbat cadavrul în 2 geamantane! Ce a făcut după femeia

Și-a decapitat prietena și a plimbat cadavrul în 2 geamantane! Ce a făcut după femeia

25 sept. 2023, 09:29,
BZI.ro, în International

O femeie și-a decapitat prietena și a plimbat cadavrul în 2 geamantane. Jemma Mitchell a ucis-o pe Mee Kuen Chong, după ce victima a renunțat să-i dea 200.000 de lire sterline pentru a repara casa. Jemma Mitchell, din Londra, găsită vinovată că și-a decapitat prietena și a aruncat corpul, fără cap, pentru a moșteni sute de mii de lire sterline.

Și-a decapitat prietena și a plimbat cadavrul în 2 geamantane

Jemma Mitchell a lovit-o în cap pe Mee Kuen Chong, în vârstă de 67 de ani, în casa ei din Londra și se crede că a păstrat cadavrul decapitat timp de două săptămâni înainte de a-l arunca într-o pădure din Salcombe, Devon.

Jemma Mitchell, în vârstă de 38 de ani, a falsificat o copie a testamentului lui Chong, astfel încât 95% din averea de peste 700.000 de lire sterline a fost lăsată pe numele ei.

Femeia a pus la cale planul după ce Chong, care era cunoscută sub numele de Deborah, a renunțat să-i dea 200.000 de lire sterline pentru a plăti reparațiile la casa familiei de 4 milioane de lire sterline a lui Mitchell, cu câteva zile înainte de crimă.

„Motivația pentru acțiunile lui Jemma Mitchell au fost banii și ea a arătat un grad semnificativ de planificare și calcul în timp ce a încercat să-și ascundă acțiunile oribile. Faptele reci ale acestui caz sunt șocante. Deborah Chong a fost o doamnă vulnerabilă. În săptămânile dinaintea uciderii ei, ea căuta ajutor pentru sănătatea mintală în declin“, a precizat inspectorul Jim Eastwood, care a condus ancheta.

Acesta susține că Jemma Mitchell era disperată să facă rost de bani.

„Mitchell era atât de disperată să obțină banii de care avea nevoie pentru a finaliza renovările la casa ei și a căutat să profite de bunăvoința lui Deborah. Dar când Deborah s-a răzgândit, ea a ucis-o și s-a angajat într-o încercare de a-i obține în mod fraudulos averea”, a adăugat Jim Eastwood.

A aruncat cadavrul într-o pădure

Jemma Mitchell cunoscut-o pe Deborah Chong printr-un grup bisericesc. Femeia ar fi ucis-o pe Chong pe 11 iunie 2023, eistând imagini cu ea când se chinuia să tragă două valize mari, cu roți.

La autopsie s-a putut vedea că fracturile craniului lui Chong ar fi putut fi cauzate de lovirea cu un obiect contondent, dar niciun astfel de obiect nu a fost recuperat.

Se crede că Jemma Mitchell a ținut cadavrul lui Chong în grădina casei, pe care o împărțea cu mama ei pensionară în Willesden, nord-vestul Londrei. După ce dispariției lui Chong a fost raportată, Mitchell a transmis un mesaj pentru a spune că Chong a plecat să petreacă mai mult timp cu familia ei, timp de un an, „undeva aproape de ocean”.

Pe 26 iunie 2023, Jemma Mitchell a condus până în orașul Salcombe, unde a aruncat rămășițele lui Chong. Pe drum, mașina femeii a suferit o explozie a unei anvelope și a mers cu mașina într-un service. Un angajat de la service a declarat că Mitchell părea „confuză” și că în interiorul vehiculului se simțea un „miros ciudat, de mucegai”.

Cadavrul lui Chong a fost găsit de către turişti a doua zi pe o potecă plină de vegetaţie, iar capul ei la câţiva metri distanţă.

Odată ce cadavrul a fost identificat, Mitchell a fost considerată suspectă și arestată pe 6 iulie 2023. În urma unei percheziții în casa lui Jemma, s-au descoperit actele personale ale lui Chong și testamentul fals.

Jemma Mitchell, care și-a decapitat prietena și a plimbat cadavrul în 2 geamantane, a fost găsită vinovată de jurați în cadrul unui proces ce a avut loc la Old Bailey.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *