Prima pagină » Cancan » Și-a bătut Cornel Luchian soția? Cum a reacționat concurentul de la „Insula Iubirii” la acuzele primite

Și-a bătut Cornel Luchian soția? Cum a reacționat concurentul de la „Insula Iubirii” la acuzele primite

23 iul. 2024, 14:14, 1 ,
în Cancan

Cornel Luchian, de la “Insula Iubirii”, a fost acuzat că și-a bătut soția. O sursă apropiată lui Cornel a dezvăluit recent pentru cancan.ro că, din cauza unui accident rutier grav suferit în urmă cu un deceniu, artistul are anumite leziuni cerebrale care îl fac să devină agitat atunci când este obosit psihic.

„Cornel o bătea golănește fosta lui soție! În familia lor așa se obișnuia! Are accese de furie, sunt motivate medical din cauza leziunilor pe care le are la creier. Când este obosit psihic, devine foarte agresiv!” – spunea sursa respectvă pentru cancan.ro.

Și-a bătut Cornel Luchian soția?

Viața lui Cornel nu este deloc simplă, fiind marcată de un eveniment dramatic petrecut cu câțiva ani în urmă. În timp ce se afla în Italia, a suferit un accident grav care i-a pus viața în pericol. Presa italiană l-a declarat chiar mort, dar Cornel Luchian a reușit miraculos să supraviețuiască.

După ce a auzit aceste afirmații, Cornel Luchian a clarificat că sunt doar minciuni, deoarece nu a fost niciodată agresiv cu familia sa.

„Cu tatăl meu nu m-am certat niciodată în viața mea! Ada nu s-a băgat niciodată între mine și tatăl meu (când ar fi sărit la bătaie). Nici părinții mei nu s-au băgat niciodată între mine și Ada. Abia după ce am divorțat mi-au spus adevărata lor părere despre Ada.

Mă așteptam la lucruri mai grave de la această sursă, pentru că și fosta mea soție, Ada, are niște apucături. La mine în familie, fosta mea n-a lucrat niciodată. Tot ce am eu, case și tot, am, pentru că am construit eu cu mâinile mele! Eu și la ora actuală întrețin toată familia!” – a declarat Cornel, pentru aceeași sursă.

De ce a divorțat de fosta soție

După ce participantul de la „Insula Iubirii” a afirmat că relația cu fosta soție era deteriorată de mult timp, ceea ce a dus în cele din urmă la separare, fosta sa soție a declarat că divorțul a avut loc din cauza actualei iubite a lui Cornel, Iustina.

„Adevărul este că am avut 12 ani de căsătorie… Am sfârșit prin divorț la cererea Iustinei. Era căsătorit cu mine când i-a dat inelul. A fost soț în adevăratul sens până pe 4 februarie 2023. Eu i-am dat un tort cu cifra 12 pe 6 martie, ziua noastră de nuntă, și el foaia de divorț.

Am rămas să cresc singură patru copii, unul cu dizabilități, și cu munca. În timp ce din banii firmei au dispărut aproape 200.000 de euro pe concedii și operații. Acum am proprire și plătesc lună de lună. Am pierdut tot ce aveam” – a mărturisit fosta soția a lui Cornel, în mediul online.

După ce a primit mai multe acuze, Cornel Luchian a răspuns tuturor dacă și-a bătut soția sau nu.

Comentarii
  • Adevărul e ca fosta soție e nebună de legat. Ca mamă-sa! Aia s-a futut cu socrul ei. E nebune de tot!
    Acum s-a măritat cu un alt pocăit din America. Saracu nu știe ce a luat dar va afla în curând….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *