Prima pagină » Local » Show, într-un tramvai din Iași, cu „vaca” lui Adrian Corduneanu! Toți călătorii au început să filmeze când au văzut ce se întâmplă – EXCLUSIV/FOTO/VIDEO

Show, într-un tramvai din Iași, cu „vaca” lui Adrian Corduneanu! Toți călătorii au început să filmeze când au văzut ce se întâmplă – EXCLUSIV/FOTO/VIDEO

17 nov. 2023, 02:00, 3 ,
Cosmina Puiu, în Local

Show, într-un tramvai din Iași, cu „vaca” lui Adrian Corduneanu! Toți călătorii au început să filmeze când au văzut ce se întâmplă și au postat imaginile video pe rețelele de socializare. În mai puțin de 12 ore s-au strâns peste 70 de mii de vizualizări și zeci de aprecieri

Circ, în tramvaiul numărul 9 din Iași, cu Ionel Stănescu, cunoscut drept „vaca” lui Adrian Corduneanu. Imaginile video au făcut deliciul internauților, strângându-se mii de vizualizări și zeci de aprecieri și comentarii pe platformele de socializare.

Show, într-un tramvai din Iași, cu „vaca” lui Adrian Corduneanu

Ionel Stănescu are 37 de ani și provine dintr-o familie numeroasă, din mediul rural. Însă acesta a decis să se debaraseze de familie din diferite cauze și a vrut să își găsească propriul drum în viață. A ajuns să imite sunetele a zeci de animale în fața multor oameni importanți din lume.

L-a cunoscut chiar și pe Tzancă Uraganu, manelistul care este pe val de ceva vreme. Ba mai mult, acesta își petrecea timpul în diferite zone ale orașului și când îl vedea pe Adrian Corduneanu începea să imite sunete și striga în gura mare că el este „vaca” lui. Astfel, zilele trecute, Ionel s-a urcat în tramvai, s-a prins de mânerele pentru susținere și a început să facă „tracțiuni”. Toți călătorii au început să filmeze momentul și videoclipul l-au postat pe TikTok, ajungând viral. Comentariile n-au ezitat să apară.

„A luat prea mult Supermax articulații. Iașul, orașul tuturor posibilităților”, se arată într-un comentariu.

Tzancă Uraganu a scos un teanc de bani într-un magazin din Iași ca să-l plătească pe Ionel, tânărul care imită animale

După o vizită la Iași, Tzancă Uraganu, manelistul care „rupe” topurile, a reușit să adune zeci de mii de aprecieri pe rețelele de socializare. Ajuns la Iași pentru a cânta la inaugurarea unei săli de jocuri, Tzancă Uraganu a făcut mai multe videoclipuri pe care le-a postat în mediul online. Pe TikTok, manelistul are milioane de aprecieri, iar zilele trecute a postat un videoclip în care apare alături de Ionel, un tânăr necăjit din Iași. Tzancă aștepta în fața unui magazin de panificație dintr-un spațiu comercial, în timp ce Ionel imita diverse animale.

La un moment dat, îi spune lui Ionel să îl imite pe Bogdan de la Ploiești, un alt manelist cunoscut. Atunci, Ionel a imitat o capră, spre amuzamentul lui Tzancă Uraganu. Acest videoclip a strâns zeci de mii de aprecieri pe TikTok, acolo unde a fost postat de manelist. Pentru că a imitat diverse animale, Ionel a primit o bancnotă de 50 de lei.

Iată că a fost show, într-un tramvai din Iași, cu „vaca” lui Adrian Corduneanu, iar imaginile video care au fost postate pe rețelele de socializare au strâns mii de reacții.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *