Prima pagină » Cancan ultimă oră » Shia LeBeouf va deveni tată pentru prima oară. Mia Goth a fost surprinsă cu burtica la vedere

Shia LeBeouf va deveni tată pentru prima oară. Mia Goth a fost surprinsă cu burtica la vedere

03 feb. 2022, 14:09,
în Cancan ultimă oră

Actorul Shia LeBeouf va deveni tată pentru prima oară, după ce actrița Mia Goth (28 de ani) a confirmat sarcina! Pe 28 ianuarie 2022, tânăra a fost fotografiată de către paparazzi în Pasadena, California.

În imagini, Mia poartă o pereche de ochelari de soare maro, o bluză albă, o pereche de colanți negri și papuci Birkenstocks crem din piele întoarsă, cu șosete albe.

Actorul Shia LeBeouf va deveni tată pentru prima oară

Sarcina pare destul de avansată, burtica fiind „piesa de rezistență” a ținutei modelului. Shia LeBeouf și Mia Goth au fost căsătoriți între anii 2016 și 2018. „Shia și Mia au depus actele de divorț. Separarea a fost amicală. Toate detaliile privind divorțul vor rămâne private”, declara PR-ul perechii în 2018.

Cu toate acestea, cuplul, care s-a cunoscut în anul 2012, s-ar fi împăcat în primăvara anului 2020. În aprilie 2020, actorul a fost fotografiat purtând verighetă, în timp ce Mia a fost surprinsă purtând atât un inel cu diamant, cât și o verighetă pe inelar.

Perechea a fost fotografiată ținându-se de mână la Disneyland în iunie 2021. Shia și Mia s-au cunoscut în timpul filmărilor dramei „Nymphomaniac: Vol. II”. Ulterior, Mia a apărut într-un videoclip regizat de LaBeouf în 2014.

În decembrie 2020, FKA Twigs (34 de ani), fosta iubită a actorului, a intentat un proces împotriva lui pentru ofense sexuale, agresiune și provocarea de stres emoțional. FKA Twigs a declarat pentru „New York Times”: „Ce am trăit alături de Shia a fost cel mai îngrozitor lucru din viața mea. Nu cred că lumea și-ar fi putut imagina că asta mi se va întâmpla. Dar asta este. Se poate întâmpla oricui”.

Shia și FKA Twigs au format un cuplu timp de câteva luni

Shia și FKA twigs au format un cuplu timp de câteva luni, după ce s-au cunoscut în 2018, pe platourile de filmare ale peliculei „Honey Boy”. De-a lungul timpului, actorul a avut mai multe probleme cu legea. În 2014, a fost dat afară dintr-o sală de teatru și arestat ulterior.

În 2017 a fost arestat din nou în New York, pentru agresiune și hărțuire, după ce a intrat într-o altercație cu o persoană în timpul unui live în care susținea un protest politic. În același an, actorul a fost arestat pentru beție, obstrucție și deranjarea liniștii publice. În luna septembrie, actorul a fost acuzat de furt după o altercație cu un bărbat în Los Angeles, California. A pledat nevinovat.

Cătălin Zmărăndescu, făcut praf de fiul lui!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *