Prima pagină » Cultural » Sharon Stone a recreat controversata scenă din Basic Instinct, la 66 de ani. Imaginea cu care și-a pus fanii pe jar

Sharon Stone a recreat controversata scenă din Basic Instinct, la 66 de ani. Imaginea cu care și-a pus fanii pe jar

24 iul. 2024, 09:53,
BZI.ro, în Cultural

Sharon Stone și-a pus fanii pe jar după ce a recreat celebra scenă din Basic Instinct. Cu o atitudine de încredere, diva și-a expus silueta fără nicio reținere. Și, pe bună dreptate, are motive de mândrie!

Pelicula „Basic Instinct”, unde actrița a jucat alături de legendarul Michael Douglas, este o producție de marca de la Hollywood care a fost lansată în anul 1992.

Sharon Stone a recreat controversata scenă din Basic Instinct

În urmă cu 32 de ani, Sharon Stone filma scena care avea să devină legendară în istoria cinematografiei! Catherine Tramel, personajul pe care îl interpreta actrița, era interogată de poliție, fiind suspecta principală într-un caz de crimă.

Actrița a apărut fără lenjerie intimă, iar scena a stârnit multe controverse la momentul respectiv. Acum, la 66 de ani, Sharon Stone a hotărât să refacă scena emblematică din Basic Instinct. Vedeta s-a lăsat fotografiată, dar de data aceasta purtând doar lenjerie intimă, un set format din sutien și chiloți roz. Fanii au fost încântați și plini de laude!

„Arăți uimitor! / Te adorăm! Ai îmbătrânit atât de frumos! / Fără filtre, fără operații! Arăți minunat! / Ești atât de frumoasă acum! / Încă ești o femeie frumoasă. Dacă aș fi producător sau regizor ți-aș scrie scenariul pentru Basic Instinct 3 / Aceleași picioare superbe”, i-au scris fanii.

Ce spune Sharon Stone despre scena controversată

Basic Instinct a fost nominalizat la Oscar în 1993, iar mulți ani mai târziu, Sharon Stone a făcut dezvăluiri despre scena controversată în cartea sa. Actrița a dezvăluit că regizorul Paul Verhoeven a păcălit-o să renunțe la lenjeria intimă.

„Nu vom putea vedea nimic – vreau să-ți dai jos chiloții, fiindcă albul reflectă lumina, așa că știm că ai lenjerie pe tine”, a dezvăluit Sharon Stone.

Vedeta a dezvăluit că a fost șocată când a văzut scena filmată. L-a pălmuit pe regizor și și-a sunat imediat avocatul, fiind furioasă pentru că fusese filmată astfel și subliniind că nu era legal. Totuși, la scurt timp, Sharon Stone s-a răzgândit. Și-a amintit că regizorul a fost singurul care o sprijinise atât de mult în cariera sa și a decis să păstreze scena controversată.

„Eram doar o actriță, doar o femeie; ce opțiuni aveam? Dar aveam opțiuni. Așa că m-am gândit și m-am gândit și am ales să permit această scenă în film. De ce? Pentru că era corect față de film și pentru personaj”, a spus actrița.

Filmul Basic Instinct, în care a apărut Sharon Stone și Michael Douglas, a primit recenzii mixte la lansarea sa în martie 1992. În ciuda criticilor, pelicula a avut încasări de 352 de milioane de dolari la nivel global. A fost nominalizată la Oscar pentru cea mai bună coloană sonoră și cel mai bun montaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *