Prima pagină » Radio » Actualitate » Shannen Doherty a mărturisit că i s-a extins cancerul și la creier. Actrița se luptă de câțiva ani cu nemiloasa maladie

Shannen Doherty a mărturisit că i s-a extins cancerul și la creier. Actrița se luptă de câțiva ani cu nemiloasa maladie

19 iun. 2023, 11:18,
BZI.ro, în Radio

Actrița Shannen Doherty a mărturisit anul acesta că i s-a extins cancerul și la creier, aceasta fiind operată pentru a i se extirpa o tumoră. Brenda din Beverly Hills 90210 a fost depistată în 2015 cu cancer la sân, iar în 2020 i s-a spus că este în fază terminală. Cu toate acestea, Shannen Doherty se declară o luptătoare și a reușit să devină un exemplu pentru ceilalți.

Shannen Doherty, în vârstă de 52 de ani, se luptă de câțiva ani cu o nemiloasă maladie, fiind în fază terminală. Actrița din Beverly Hills 90210 a reușit să devină un exemplu pentru ceilalți deoarece nu s-a lăsat doborâtă de cumplitul diagnostic. Astfel, Brenda a continuat să trăiască normal, ca și până acum, și să se bucure de fiecare clipă din viață.

Shannen Doherty a mărturisit că i s-a extins cancerul și la creier

Recent, Shannen Doherty a publicat noi imagini, înainte de o operație pe creier. Actrița a împărtășit un videoclip în care le arată oamenilor „cum poate arăta cancerul”, cu doar câteva momente înainte de a fi operată pentru a i se îndepărta o tumoră la cap. Fosta vedetă din Beverly Hills, 90210, care suferă de cancer de sân în stadiul 4, și-a ținut fanii la curent cu lupta ei dificilă pentru sănătate.

De când a dezvăluit că se luptă cu cancerul, actrița și-a ținut fanii la curent cu ultimele noutăți. Astfel, de această dată a oferit imagini surprinse înaintea unei operații pe creier.

„Operație chirurgicală. Am avut o tumoră la cap pe care au vrut să o îndepărteze și, de asemenea, să facă o biopsie. E clar că încerc să fiu curajoasă, dar sunt pietrificată. Frica a fost copleșitoare pentru mine. Speriată de toate posibilele rezultate rele, îngrijorată de faptul că o părăsesc pe mama mea și de impactul pe care asta l-ar avea asupra ei. Îngrijorată că voi ieși din operație fără să mai fiu eu. Așa poate arăta cancerul”, a mărturisit Shannen Doherty.

Shannen Doherty a oferit anterior o veste privind starea sa medicală. Actrița a dezvăluit că a primit un diagnostic alarmant: metastaze cerebrale. Aceasta este o condiție ce se manifestă atunci când celulele canceroase se răspândesc de la sursa inițială până la creier, conform informațiilor oferite de Clinica Mayo.

„Pe 12 ianuarie a avut loc prima rundă de radiații. Teama mea este evidentă. Sunt extrem de claustrofobă și se întâmplau multe lucruri în viața mea. Sunt norocoasă, deoarece am doctori extraordinari precum Dr. Amin Mirahdi și tehnicienii extraordinari de la Cedar Sinai”, a continuat Shannen Doherty.

Actrița nu are de gând să abandoneze lupta

Celebra Brenda din Beverly Hills, 90210, care a fost diagnosticată cu cancer de sân pentru prima dată în martie 2015, a anunțat în februarie 2020 că se lupta cu cancerul de sân în stadiul 4. În urmă cu câțiva ani, Doherty le-a spus fanilor că „se luptă pentru a rămâne în viață”.

„Nu vreau să mă port niciodată ca și cum aș fi pe moarte. Vreau doar să mă port ca și cum nu aș avea lucruri de bifat pentru că voi continua să lupt pentru a rămâne în viață”, a spus ea în urmă cu ceva vreme.

Shannen Doherty a mărturisit de asemenea că tratamentul o făcea să se simtă extrem de obosită și că de multe ori alegea să poarte pijamale cu imprimeuri amuzante pentru a se simți mai bine. Astfel, vedeta a recunoscut că umorul a ajutat-o să treacă mai ușor peste suferința ei.

„Chiar mă înveseleau? Da!! Arătam ridicol și în acest ridicol am găsit puterea de a râde de mine. Umorul m-a ajutat să trec peste ceea ce părea imposibil. Sper ca toți să găsim umor în situațiile imposibile”, a adăugat Shannen Doherty.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *