Prima pagină » International » Shakira, agresată de mama lui Gerard Pique? Filmarea din presa spaniolă i-a șocat pe fanii cântăreței și a devenit virală – VIDEO

Shakira, agresată de mama lui Gerard Pique? Filmarea din presa spaniolă i-a șocat pe fanii cântăreței și a devenit virală – VIDEO

26 ian. 2023, 21:39,
BZI.ro, în International

Un nou episod din intimitatea vieții de cuplu a cântăreței columbiene Shakira și a fostului ei iubit, Gérard Piqué, a ieșit la iveală. De data asta, e implicată și mama fostului fundaș de la Barcelona, Montserrat Bernabeu.

Femeia a fost filmată în timp ce o împingea cu mâna în față pe Shakira și îi făcea semn să tacă. În tot acest timp, Piqué nu a intervenit, ba mai mult, a întors privirea.

Nu se știe exact de când sunt imaginile publicate de revista Hola, dar motivul aparent al momentului, care pare destul de tensionat, ar fi fost ținuta cântăreței cu care Pique n-ar fi fost de acord. Mama fostului fotbalist ar fi intervenit, cerându-i artistei să pună o geacă pe ea.

Pique și-a făcut publică relația cu iubita de 23 de ani

După lansarea piesei Shakirei, Pique a pus pe Instagram un instantaneu de cuplu în care apare cu o privire de îndrăgostit. Reacțiile nu au întârziat să apară, căci internetul „a luat foc” imediat, iar comentariile din dreptul fotografiei au fost, în mare parte, acide. Nici milioanele de like-uri nu au lipsit.

„Cine a venit să citească toate comentariile?; „Ce frumoasă e fiica ta”; „Shakira e de o sută de ori mai bună”; „Bucură-te cât durează. Și fiii tăi te văd pe Instagram”; „Cei infideli dau like la poza asta”; „Shakira din Ohio”; „Grație Shakirei îi cunoaștem pe clovn și pe Casio”; „Nimeni nu va fi mai presus de Shakira”; „La vârsta ta, ai fi putut să te maturizezi un pic. Te faci de râs. Ai doi fii pe care i-ai lăsat fără familie pentru un capriciu și nevoia de atenție”; „Karma știe toate adresele”; „Postul de amantă rămâne liber”; „Mai lipsește să meargă în Columbia în luna de miere”; „Ea e fata căreia îi place gemul de căpșuni?” – acestea au fost doar câteva dintre miile de mesaje lăsate de oameni din toată lumea în dreptul selfie-ului.

Cântăreața a devenit suspicioasă în ceea ce privește o eventuală aventură a lui Gerard Pique după ce a descoperit că borcanul cu dulceața ei preferată fusese desfăcut. Acest lucru i s-a părut complet bizar, căci doar ea consuma acea dulceață, întrucât nici fotbalistul și nici copiii nu se apropiau de ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *