Prima pagină » Sanatate » Diete si regimuri » sfaturi simple pentru a slabi incet, dar sigur
sfaturi simple pentru a slabi incet, dar sigur

sfaturi simple pentru a slabi incet, dar sigur

06 sept. 2020, 20:13,
în Sanatate

Cateva sfaturi simple va pot ajuta sa slabiti incet, dar sigur, fara sa apelati la diete restrictive. Asadar, secretul este sa aveți sa aveti o dietă echilibrată. Cum puteti face asta? Ajutați-vă corpul cu soluții naturale, luați-vă timp pentru a vedea rezultatele in ceea ce priveste scaderea in greutate și gătiți cu produse naturale! Aceste 4 sfaturi vă vor ajuta să vă mentineți silueta si sa aveti o stare de sanatate buna.

Dupa cum stiti in cazul dietelor restrictive, efectul yoyo este garantat. Pierdeti 5 kilograme si puneti la loc 8! Mai rău, uneori va si treziti cu o serie de deficiențe. Iată 4 sfaturi pentru a menține controlul asupra dietei fără a apela la diete restrictive si dificile.

Alegeți o dietă echilibrată

Principiul este simplu: trebuie să mănânci de toate, în cantități rezonabile. Fructele și legumele, desigur, dar și cerealele, leguminoasele, peștele, puțină carne de pasăre, nicio categorie de alimente nu ar trebui exclusă complet. Important este să aveți un aport variat, astfel încât să nu creați frustrare, dar în acelasi timp trebuie limitați consumul de produse grase și dulci și să aveți activitate fizică regulată.

4 sfaturi simple pentru a slabi incet, dar sigur: optati pentru soluții naturale

Suplimentele alimentare vă pot ajuta. Asadar, apelati la ele, dar nu in exces si nici fara a va priva de mese echilibrate si variate.

Rezervati-va timp pentru a vedea rezultatele in ceea ce priveste scaderea in greutate

În primul rând, nu stabiliți obiective de neatins, cum ar fi sa scapati de 5 kilograme intr-o saptamana. Pentru o silueta frumoasa, trebuie să aveți răbdare. Mancati incet si mestecati foarte bine alimentele pentru a asimila nutrientii. Ar trebui sa treaca circa 20 de minute între prima mușcătură și senzația de plin. Așadar, nu se pune problema sa va grabiti: ne rezervam timp să mestecăm încet fiecare mușcătură, ceea ce va facilita și digestia și sa evităm să mâncăm mai mult decât este necesar.

Cumpărați și gătiți produse crude

Nu este vorba de a-ți petrece toate serile în bucătărie, ci de a-ți stimula simțurile și creativitatea explorând rețete noi, folosind condimente și pregătind mese simple și gustoase, evitând alimentele procesate, intrucat majoritatea conțin multe ingrediente nedorite.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`