Prima pagină » Sanatate » Viata de cuplu » Sfaturi pentru emotii inainte de prima intalnire?
Sfaturi pentru emotii inainte de prima intalnire?

Sfaturi pentru emotii inainte de prima intalnire?

27 iun. 2012, 12:20,
BZI.ro, în Sanatate
a:3:{s:7:"site_id";i:7;s:6:"old_id";i:14508;s:8:"site_url";s:15:"sanatate.bzi.ro";}

Sfaturi pentru emotii inainte de prima intalnire?
Iata cateva sfaturi utile pentru a diminua emotiile provocate de primul contact real cu o anumita persoana. Vei ajunge la concluzia ca nu este chiar atat de dificil. De fapt, poate fi chiar placut si distractiv!

1. Elaboreaza conversatia. Comunicarea online iti ofera posibilitatea de a cunoaste o persoana inainte de a te intalni cu ea fata in fata. Imediat ce ai initiat o conversatie, incearca sa obtii cat mai multe informatii despre persoana respectiva, afla ce-i place, ce o intereseaza, cum se distreaza si orice alte amanunte care te-ar ajuta sa o cunosti.

2. Faceti schimb de poze. Nu toata lumea este de acord cu acest aspect, dar eu va sugerez sa trimiteti si sa solicitati poze cat mai clare. Astfel, veti sti cu cine va intalniti si, nu in ultimul rand, va veti convinge daca exista o oarecare sansa de atractie intre voi. Este posibil ca, dupa ce trimiti o poza, persoana respectiva sa nu mai vrea sa se intalneasca cu tine. Nu te descuraja. Oricand poate exista si intalnirea numarul 2!!!

3. Primul pas. Incepe cu un pranz, o cina simpla sau mergeti intr-un bar sa beti ceva impreuna. Daca esti presat de timp, va puteti intalni in pauza de pranz si totul va dura mult mai putin. Astfel, in cazul in care iti dai seama ca nu este chiar ce iti doresti, ai o scuza plauzibila sa te retragi.

4. Fii pregatit. Gandeste-te inainte la cateva subiecte de discutie care pot salva momentele penibile de tacere. Subiectele referitoare la situatia profesionala, facultate, pasiuni, calatorii, locul natal si vremea sunt mereu la indemana. De asemenea, daca tii cont de sfatul nr.1, sunt convinsa ca ai despre ce discuta cu persoana pe care ai cunoscut-o online.

5. Fii deschis. Nu te teme sa spui ce-ti trece prin minte. Te afli la intalnire pentru a va cunoaste unul pe celalalt, deci nu trebuie sa fii timid. Cand partenerul iti pune o intrebare, incearca sa-i raspunzi cu ceva mai mult decat un simplu da sau nu. Fii relaxat, deschis si impartaseste-ti opiniile, gandurile si ideile. Vei descoperi ca discutia voastra decurge mai usor atunci cand esti deschis si increzator.

6. Fii activ. Daca nu esti comunicativ cu persoanele abia cunoscute, daca nu te simti prea bine la intalnirile la care trebuie doar sa stai de vorba, programeaza o anumita activitate unde sa-ti poti intalni partenera/partenerul. Gandeste-te la lectii de dans, innot, o partida de paintball, o iesire la iarba verde etc

7. Fii amabil. Chiar daca ti-ai dat seama inca de la prima vedere ca nu el/ea este alesul/aleasa, incearca sa fii prietenos si agreabil. Nu trebuie sa-l faci pe celalalt sa se simta penibil doar pentru ca tu ti-ai dat seama ca ai gresit intalnindu-te cu el/ea. Nu face remarci nepoliticoase sau rautacioase. Concentreaza-te la conversatie chiar daca tocmai ai observat pe cineva interesant la bar.

8. Nu uita conversatiile precedente. Uneori este destul de dificil sa treci de la comunicarea online la comunicarea directa, fata in fata. Adu-ti aminte ca ai mai discutat cu aceasta persoana inainte, ca stii destul de multe despre ea. Acum ai ocazia sa faci o mica selectie, sa cunosti persoana in realitate. Daca iti dai seama ca gheata nu se topeste, aminteste-ti un moment haios din conversatiile voastre online si destinde atmosfera.

9. Bucura-te de moment – Gandeste-te ca viata ta nu depinde de aceasta intalnire. Prima intalnire este doar o introducere. Vei afla daca exista sau nu atractie intre voi, daca simtiti ceva unul pentru celalalt. Daca nu exista nimic care sa te faca sa mergi mai departe cu aceasta relatie, continua cu urmatoarea intalnire. Relaxeaza-te si distreaza-te!

sursa: www.redfile.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *