Prima pagină » Sanatate » Frumusete » Sfaturi pentru desfundarea porilor de pe fata
Sfaturi pentru desfundarea porilor de pe fata

Sfaturi pentru desfundarea porilor de pe fata

05 sept. 2013, 11:24,
în Sanatate
a:3:{s:7:"site_id";i:7;s:6:"old_id";i:32537;s:8:"site_url";s:15:"sanatate.bzi.ro";}

Porii înfundati sunt printre principalele cauze ale aparitiei problemelor de sanatate la nivelul pielii. Blocarea porilor se produce pe fondul acumularii de sebum si al unei igiene necorespunzatoare si poate duce la aparitia acneei. Pentru a evita astfel de neplaceri, formeaza-ti un ritual personal de îngrijire si înfrumusetare, în care sa acorzi o atentie sporita curatarii tenului.

Cea mai buna cale catre un ten frumos si sanatos este sa ne mentinem pielea mereu curata, asadar sa înlaturam în mod constant mizeria, praful si sebumul. Desfundarea porilor poate fi facuta doar pe o piele curata. Astfel, curatarea pielii cu un tonifiant fara alcool sau cu o lotiune care nu încarca tenul este obligatorie. In fiecare seara, înainte de culcare, curata atent fata cu un disc demachiant, folosind miscari circulare, pentru a înlatura machiajul si praful care se agata de pori în decursul zilei.

Porii înfundati pot fi deschisi cu ajutorul unui astringent. Astfel de produse se utilizeaza chiar si de doua ori pe zi, pentru a curata pielea în profunzime. Un rol important în îngrijirea tenului îl are si exfolierea. Acest proces implica o curatare a tenului cu ajutorul unei perii, care înlatura praful si sebumul acumulat în pori.

Totodata, aplicarea unor masti de fata o data pe saptamana va face minuni pentru tenul tau. Alege un produs care curata în profunzime si lasa masca sa actioneze 15 minute, dupa care clateste pielea cu apa calduta. Nu în ultimul rand, nu uitati îti hidratezi tenul zilnic. Chiar daca ai un ten gras, aplica regulata o crema intens hidratanta si pielea ta îti va multumi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *