Prima pagină » Lifestyle » Fashion » Sfaturi pentru ca un barbat sa arate mai bine – FOTO

Sfaturi pentru ca un barbat sa arate mai bine – FOTO

21 ian. 2014, 12:50,
în Lifestyle
a:3:{s:7:"site_id";i:6;s:6:"old_id";i:26050;s:8:"site_url";s:16:"lifestyle.bzi.ro";}

Stii ca esti plin de sarm, dar cu toate acestea e foarte greu sa-ti aranjezi o intalnire? Poate este ceva in neregula cu aspectul tau exterior. Iata cateva lucruri pe care trebuie sa le ai in vedere daca vrei sa fii considerat un „barbat bine„.

Daca nu ai barba, nu o lasa sa creasca

O barba rara si neuniforma le face celorlati impresia de neglijenta. Asa ca, daca ai un asemenea tip de barba, nu mai experimenta si barbiereste-te.

Citeste si Cel mai fashion barbat din lume are doar… 5 ani! – FOTO

Incearca sa schimbi tricoul obisnuit cu unul henley

Poti descheia astfel cativa nasturi pentru a-ti arata linia gatului, iar datorita finetei materialului manecile pot fi rulate foarte usor, ceea ce iti va da cu un minim de efort un aspect casual.

Evita blugii bufanti

Blugii trebuie sa fie adaptati conformatiei tale, nu trebuie sa fie nici prea largi, nici sa „tipe” pe tine. In situatia ideala, acestia te vor face sa arati mai slab si mai inalt.

Citeste si Pentru barbati: ce sa iei in considerare cand investesti intr-un ceas

Regulile de alegere a blugilor sunt simple extrem de smple: culorile sunt mai bune cu cat sunt mai inchise, trebuie sa fie drepti iar inaltimea taliei sa fie medie.

Curata-ti unghiile si taie-le scurt

Mai mult ca sigur ca daca iti „injunghii” partenera cu unghiile nu mai poate fi vorba de o partida de sex.

Hidrateaza-ti pielea si curata celulele moarte

Daca ai probleme cu exfolierea, curata bine celulele moarte inainte de a hifrata pielea. Acest lucru este valabil si pentru coate, nu numai pentru fata.

Schimba-ti deodorantul cu unul cu miros fin, dar atragator

Nu te lua dupa reclame! Fii mai cooperant si cere sfatul unei persoane de sex feminin. Un deodorant de calitate nu trebuie sa acopere mirosul tau natural, ci sa-l puna in valoare (asta cu conditia sa nu mirosi ca un sconcs).

Renunta la sosetele albe

Arata ciudat, asa ca asorteaza-ti intotdeauna sosetele cu pantalonii.

Nu incalta pantofi de sport decat atunci cand mergi la sala

Nu „merg” deloc cu sacoul si cravata.

Scapa de cosuri

Solutii sunt destule: ulei de corp cu esenta de ceai sau sapun activ cu carbune aplicat pe corp cu o lufa sau burete si frecat bine, in timpul dusului. Totul este sa vrei!

Scapa de firele de par dintre sprancene

Nu oricine poate fi Albulescu, asa ca solutia cea mai la indemana este penseta.

Parul din nas este oribil

Daca nu ai curaj sa ceri acest lucru frizerului, foloseste un trimmer sau, daca esti masochist, incearca cu penseta – durerea va merita efortul.

Nu lasa mustata sa depaseasca buza superioara

Mai mult ca sigur ca nu doresti sa-ti intre in gura. In plus, cred ca nu vor exista candidate care sa riste sa se sarute cu tine.

Rade-te pe gat

Parul de pe gat genereaza de cele mai multe ori impresia ca persoana este neingrijita, asa ca mai bine renunti la el si muti linia barbii sub maxilar. Si neaparat, nu uita ceafa.

Nu purta tricouri (camasi, etc) prea lungi

Chiar daca conformatia ta este mai „rotunjoara”, un tricou „rochie” nu va ascunde ceea ce este de ascuns si, mai mult, va crea senzatia ca esti neglijent in materie de imbracaminte.

Stai drept

O pozitie incorecta a corpului poate crea mari probleme, atat de aspect cat si de sanatate. Asa ca, daca stiti ca postura dumneavoastra nu este cea corecta repetati-va in permanenta: „Capul sus, umerii inapoi, pieptul in afara”!

Nu neglija in niciun moment igiena corporala

Periuta de dinti, ata dentara, spray special pentru incaltaminte astfel ca atunci cand va descaltati sa nu lesine cei din jurul vostru. Bineinteles, nu trebuie uitat dusul zilnic (sau de cate ori este nevoie) si spalarea hainelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
02 octombrie 2024
02 octombrie 2024