Prima pagină » Magazin » Sfaturi pentru baieti! Iata cele 8 reguli amuzante ale parintilor de fete
Sfaturi pentru baieti! Iata cele 8 reguli amuzante ale parintilor de fete

Sfaturi pentru baieti! Iata cele 8 reguli amuzante ale parintilor de fete

25 apr. 2015, 21:16,
Echipa BZI.ro, în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:493814;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Iata un adevarat set de reguli amuzante ale parintilor de fete! Daca esti un tanar care isi doreste sa se apropie de adolescenta aflata sub stricta observatie a parintilor, fii cu ochii in patru! Pentru baietii care nu stiu inca ce este in mintea unui tata de fata, iata cateva reguli amuzante ale parintilor de fete, pe care ar fi bine sa le ia in calcul!

Reguli amuzante ale parintilor de fete

1. Nu o atingi pe fiica-mea in prezenta mea! Poti sa te uiti fugitiv, atata timp cat nu ti se blocheaza ochii la nimic mai jos de gat. Daca nu-ti poti pastra ochii si mainile departe de trupul fiicei mele, ti le voi indeparta eu.

2. Imi dau seama ca este considerat „cool” pentru baietii de varsta ta sa-si poarte pantalonii largi incat pica de pe ei. Te rog sa n-o iei ca pe o insulta, dar tu si prietenii tai sunteti infantili. Totusi, vreau sa fiu deschis in legatura cu acest subiect, asa ca-ti propun un compromis: poti veni in fata usii cu lenjeria intima la vedere si cu pantalonii avand 10 numere mai mari, nu voi obiecta. Totusi, pentru a ma asigura ca hainele nu cad de pe tine iti voi lega pantalonii cu un cablu electric in jurul taliei.

3. Sunt sigur ca ai auzit ca in ziua de azi daca faci sex fara protectie te poate ucide. Lasa-ma sa intru mai in detalii si sa-ti spun ca… si cu protectie poate ucide. In cazul de fata, ai grija si fereste-te de mine!

4. Este de inteles ca, pentru a ne cunoaste mai bine, de obicei se discuta despre sport, politica si alte subiecte ale zile. Te rog sa n-o faci! Singura informatie de care am nevoie de la tine este o indicatie cu privire la ora de intoarcere, iar singurul cuvant de care am nevoie este „devreme”.

5. Nu am indoieli ca esti probabil un baiat cunoscut, cu multe alte oportunitati de a iesi cu alte fete. Este bine, din partea mea, daca totul e in ordine cu fiica mea. In alta ordine de idei, odata ce iesi cu mica mea fiica, vei continua sa te intalnesti doar cu ea pana se satura de tine. Daca o faci sa planga, te voi face si eu sa plangi!

6. Cat timp stai pe hol si o astepti pe fiica mea sa coboare, chiar daca trece mai mult de o ora, sa nu te prind cascand sau facand gesturi nervoase. Daca vrei sa ajungi la timp la film ar trebui sa te lasi de intalniri. Fiica mea are nevoie de timp pentru a se machia, un proces ce poate dura mai mult decat vopsirea unui pod. In loc sa stai acolo degeaba, de ce nu incerci sa faci ceva util, cum ar fi sa-mi schimbi uleiul la masina? Si aceasta este una dintre cele mai importante reguli amuzante ale parintilor de fete!

7. Sa nu ma minti. S-ar putea sa par a fi un parinte  „terminat de viata”, obosit si cu capul in nori, dar, cand e vorba de fiica mea, eu sunt atotstiutorul, zeul fara mila al intregului univers. Daca te intreb unde mergi si cu cine, ai o singura sansa – sa-mi spui adevarul, tot adevarul si numai adevarul. Am o pusca, o lopata si 3 hectare in spatele casei. Nu te juca…

8. Sa-ti fie frica. Sa-ti fie mereu foarte frica. E foarte usor pentru mine sa mi se para ca sunetul masinii tale pe alee e motor de elicopter de razboi. Cand asta se intampla, vocile din cap imi spun din ce in ce mai obsedant „sa-mi curat armele” in timp ce te astept sa-mi aduci fiica in casa. Imediat ce ajungi in fata casei, vei iesi din masina cu ambele maini la vedere. Spui parola si anunti ca mi-ai adus fata acasa in siguranta si mai devreme decat trebuia, apoi te intorci in masina (nu este nici un motiv pentru care ai intra in casa). Figura camuflata de la fereastra este a mea, sa stii… Te avertizez!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
15 iulie 2024
15 iulie 2024