Prima pagină » Stiri si curiozitati » Sfaturi de etichetă legate de buchetul pentru nașă. Ce fel de flori să alegi, cum și când să le oferi

Sfaturi de etichetă legate de buchetul pentru nașă. Ce fel de flori să alegi, cum și când să le oferi

05 oct. 2023, 12:35,
în Stiri si curiozitati

Botezul este o ocazie minunată prin care se celebrează primirea unui nou-născut în sânul Bisericii. Pentru cei care nu sunt creștini sau care nu au participat niciodată la un botez, poate fi puțin intimidant să decidă ce fel de flori să aleagă, unde și cum să le trimită nașilor. Avem toate răspunsurile de care ai nevoie cu privire la eticheta pentru trimiterea buchetului pentru nașă, așa că citește în continuare pentru a afla mai multe.

Ce flori să incluzi în buchetul pentru nașă, și când să le oferi

La fel ca și în cazul nou-născuților, nuanțele pastelate și culorile pale sunt cele mai populare atunci când vine vorba de alegerea buchetului pentru nașa de botez. Botezul este despre noi începuturi și sărbătorirea purității unui nou-născut, iar florile albe reflectă cu adevărat sentimentele resimțite în acele momente. Poți adăuga puțină culoare în aranjamentul buchetului prin includerea unor flori roz sau albastre printre florile albe sau poți trimite un buchet format întregime din trandafiri albi, pentru o alegere elegantă.

Cel mai bine este să nu trimiți flori direct la biserică. O idee ar fi să trimiți florile cu câteva ore în avans față de momentul ceremoniei din biserică, prin livrarea lor în aceeași zi sau în ziua următoare botezului. În acest mod te asiguri că ajung la timp. Poate fi dificil pentru părinții sau tutorele copilului să meargă acasă la nași pentru a oferi buchetul de flori, astfel că este considerat potrivit să optezi pentru livrarea florilor la domiciliul acestora.

Unele flori pot reprezenta o amenințare pentru sănătate

Nașii au un rol important în ceremonie și pe întreagă durată de viață a copilului și sunt considerați modele de urmat pentru aceștia. Este o onoare să fii ales ca naș pentru un copil. Îti poți arăta recunoștința pentru că au acceptat să fie părinții spirituali ai copilului prin oferirea unui buchet de flori. Acest lucru poate fi făcut la petrecere, după ceremonie sau prin livrare buchetului direct la domiciliul acestora, a doua zi după botez. Deși odinioară botezurile erau adesea mici reuniuni la care participau doar câțiva prieteni și membri ai familiei, acum sunt evenimente de o mai mare anvergură, unele petreceri de botez putând rivaliza cu cele mai elegante nunți!

Mulți oameni nu sunt informați în legătură cu acest lucru, însă anumite flori pot reprezenta o amenințare pentru sănătatea copiilor. Chiar și o floare aparent inofensivă, cum ar fi narcisa, poate fi otrăvitoare când este înghițită, așa că gândește-te cu atenție la florile pe care dorești să le incluzi în buchetul tău. Deși de obicei sunt botezați bebeluși, copiii mai mari și preșcolarii pot fi prezenți, de asemenea, la acest eveniment și ar putea fi suficient de curioși cu privire la florile din jur încât să încerce să mănânce câteva petale! Dacă nu ești sigur cu privire la care flori sunt sigure pentru copii, întreabă un florar local sau adresează o întrebare departamentului de servicii pentru clienți al magazinului online de unde ai achiziționat buchetul pentru nașă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *