Prima pagină » Local » Sfârșit tragic pentru un tânăr din Pașcani! A fost împușcat mortal în Italia
Sfârșit tragic pentru un tânăr din Pașcani! A fost împușcat mortal în Italia

Sfârșit tragic pentru un tânăr din Pașcani! A fost împușcat mortal în Italia

10 mart. 2023, 18:39, 2 ,
în Local

Mihai Ștefan Roman, un tânăr de doar 33 de ani și-a găsit sfârșitul pe o stradă din Italia. Incidentul tragic a avut loc în seara de miercuri. Se pare că atacatorul era un bărbat aflat pe o motocicletă care s-a făcut imediat nevăzut.

Prietenii și colegii îi spuneau Michele, iar cu ocazia Zilei Femeii, bărbatul a mers să îi cumpere soției sale un cadou, avea în mână  un pachet cu prăjituri pentru soția sa, dar nu a mai ajuns acasă.

Mihai Ștefan Roman lucra ca zidar, era căsătorit și era tată a doi copii gemeni în vârstă de 9 ani. Rudele și prietenii care se află în Italia ani au fost audiați de carabinieri, iar atacatorul este căutat de polițiști.

„L-au ucis. A fost o crimă organizată.”

Mihai Român trăia de câteva săptămâni cu frică

Familia arată cu degetul către un grup de albanezi, relatează Il Messaggero. Conform celor relatate de presa italiană, Mihai Român trăia de câteva săptămâni cu frică, după ce a primit o serie de amenințări.

Se pare că soția lui a aflat de abuzurile și violențele la care un infractor albanez își supunea partenera și ar fi ajutat-o să scape de sub teroarea bărbatului.

Mihai și soția sa au ajutat-o pe partenera albanezului să se elibereze de coșmar și bătăi, să găsească curajul să se răzvrătească împotriva agresorului care îi permitea să iasă din casă doar pentru a-și lua fiul de la școală, care o înregistra când el nu era acasă și care i-a distrus telefonul mobil de îndată ce aflase că îi povestise prietenei ei românce viața grea pe care o ducea alături de el.

„Dacă nevasta ta nu-și ține gura, vă aranjez eu”, i-ar fi spus albanezul lui Mihai la telefon, dar și în persoană. Mihai i-ar fi spus la rândul lui soției sale: „Mă faci să mă omoare ăsta!”

„Darul cel mai atroce pentru mine de Ziua Femeii”

Bărbatul care a tras l-a strigat pe Mihai pe nume, el s-a întors și atunci a fost deschis focul asupra sa. Două gloanțe i-au pus capăt vieții. Un al treilea glonț ar fi rănit un alt român, care era împreună cu Mihai. Alți doi au fugit de teamă.

Întâmplarea a avut loc pe via Francesco Selmi, lângă numărul 9, în zona Casal de’ Pazzi, potrivit newspascani.

Carabinierii nu exclud nicio ipoteză. Soția lui a plâns disperată și a spus că în inima ei are un presentiment: „că execuția soțului ei, care a avut loc pe 8 Martie, poate să fi fost „darul cel mai atroce pentru mine de Ziua Femeii”, potrivit Il Messaggero.

Mama, sora, soția și soacra bărbatului român au plâns în fața lumânărilor aprinse, la fel ca și alți cunoscuți, străini și italieni. Familia cere acum adevărul despre cele petrecute și dreptate.

„Gemenii au aflat de moartea tatălui lor de pe internet. Vrem să știm cine l-a ucis”.

Mihai Roman ar fi fost ucis pentru o datorie, este una din ipoteze

Anchetatorii iau în calcul și ipoteza că Mihai Roman ar fi fost ucis pentru o datorie care ar putea avea legătură cu traficul de droguri sau alte episoade din lumea interlopă, cum ar fi furtul sau tâlhăria. Investigațiile se concentrează și pe acest front.

„Drum lin, îngerul meu, mereu îmi spuneai că sunt viața și inima ta, te voi iubi mereu, nu te voi uita niciodată, durerea asta mare din sufletul meu nu o să se vindece niciodată, te iubesc. Dumnezeu să te ierte!! Prea devreme ne-ai lăsat, aveai toată viața înainte, prea multă suferință ai lăsat în urmă”, este mesajul postat de soția lui pe o rețea de socializare.

Comentarii
  • Blea…Michele, da’ tu ai plecat la viata mai buna, mai baiete, ca Romania puțea si era necivilizata.
    Blea Michele hai sa fii sanatos si sa iti vina repejor banii de repatriere. Si sa nu te pui cu baietii din Durres ca faci bubbba.

  • Te duci in Italy si te intorci intre 4 scanduri. De aceea printre straini sa te comporti ca un strain, ca daca te comporti ca un roman, nu mai scapi ca in Romania.\In straintate orice greseala faci, poti sa iti pierzi viata usor, nu mai merge ca in Romania sa te comporti cum vrei. Si cea mai mica neantelegere iti poate lua viata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *