Prima pagină » Actualitate » Sfârşit tragic pentru un bătrân de 75 de ani: un şofer beat l-a acroşat şi a rămas blocat în parbrizul autoturismului
Sfârşit tragic pentru un bătrân de 75 de ani: un şofer beat l-a acroşat şi a rămas blocat în parbrizul autoturismului

Sfârşit tragic pentru un bătrân de 75 de ani: un şofer beat l-a acroşat şi a rămas blocat în parbrizul autoturismului

20 iun. 2022, 12:38, 1 ,
BZI.ro, în Actualitate

Un bătrân a sfârșit blocat în parbrizul autoturismului ce l-a acroșat. Un şofer implicat într-un accident rutier produs duminică, 20 iunie, în comună Movileni, în urma căruia un biciclist a murit, a fost reţinut de poliţişti şi va fi prezentat luni procurorilor pentru dispunerea unor măsuri preventive, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Bătrân rămas blocat în parbrizul autoturismului

Biciclistul, un bătrân în vârstă de 75 de ani din comună Movileni, a murit la locul accidentului, echipajele medicale găsindu-l în stop cardio-respirator, blocat în parbrizul autoturismului.

Şoferul autoturismului care a lovit biciclistul, un bărbat în vârstă de 63 de ani, din Slatina, era sub influenţa băuturilor alcoolice în momentul accidentului, la testarea cu etilotestul fiind indicată o alcoolemie de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În acest sens, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru infracţiunile de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

De asemenea, duminică seara, poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a bărbatului în vârstă de 63 de ani care conducea autoturismul implicat în accidentul mortal din Movileni.

Așadar, bărbatul reţinut va fi prezentat luni Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, pentru stabilirea măsurilor preventive.

Tragedie cumplită la Iași unde 4 persoane și-au pierdut viața

Înr-o altă ordine de idei, amintim de cumplitul accident ce a avut loc în Iași în jurul orei 1 în noaptea de joi spre vineri, 17 iunie, în care patru persoane și-au pierdut viața în urma accidentului. Cele patru persoane decedate sunt muncitori și lucrează la Citadin. Din spusele martorilor, șoferita care se afla la volanul autoturismului marca Alfa Romeo conducea cu o viteză de 160km/h.

Din păcate, în urma accidentului au rezultat 8 victime, o femeie și 7 bărbați, iar 4 persoane și-au pierdut viața.

După accident, unul dintre muncitori striga: „dați-mi o gură de apă pentru că am copii acasă și nu vreau să mor”. Șoferița a fost testată de polițiști.

În urma testului efectuat de polițiști, șoferiței i-a rezultat o alcoolemie de 0,40 miligrame alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma tragicului accident produs pe 17 iunie 2022, directorul companiei municipale Citadin SA, Marius Ionescu, a declarat că lucrarea de reparație la un grătar de scurgere era bine semnalizată.

„Am aflat cu mâhnire că în cursul nopții a avut loc un accident rutier care a afectat o echipă de muncitori din cadrul societății noastre, 7 dintre colegii noștri efectuau lucrări de reparație la un grătar de scurgere, în partea carosabilă. În urma impactului, 4 dintre ei au decedat, ceilalți 3 au fost transportați în stare gravă la spital. Bineînțeles, ne interesăm în permanență de starea și evoluția sănătății colegilor noștri. Unul dintre ei chiar este în stare destul e gravă. Ne rugăm că starea lui de sănătate să aibă o evoluție bună.

Suntem alături de familiile colegilor noștri și-i sprijinim și consider că instituțiile statului trebuie să ancheteze și să rezolve cu celeritate această situație. Vom sprijini familiile lucrătorilor, cu siguranță. Voi convoca ședința Consiliului de Administrație și vom stabili. Din cunoștințele mele zona era semnalizată, suficient de luminată. Mi se pare că altele au fost cauzele producerii accidentului, excesul de viteză, din informațiile pe care le dețin la acest moment, dar vom afla mai multe detalii ulterior, în urma anchetei. Nu mai am cuvinte”, a declarat Marian Ionescu.

Cu toate acestea, amintim că un bătrân de 75 de ani a murit după ce un şofer beat l-a acroşat şi a rămas blocat în parbrizul autoturismului.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *