Prima pagină » Titlurile zilei » Sfârșit tragic pentru un bărbat din Tomești! A murit după ce a căzut într-o fântână: „Am văzut hainele lui și am fost sigură că e în fântână” (EXCLUSIV) – FOTO/VIDEO

Sfârșit tragic pentru un bărbat din Tomești! A murit după ce a căzut într-o fântână: „Am văzut hainele lui și am fost sigură că e în fântână” (EXCLUSIV) – FOTO/VIDEO

27 mai 2023, 02:00,
Cosmina PUIU/ Lucian SAVA în Titlurile zilei

Sfârșit tragic pentru un bărbat din comuna ieșeană Tomești. A murit după ce a căzut într-o fântână. Soția și nepotul său au rămas fără cuvinte în momentul în care i-au scos trupul neînsuflețit

Scene de coșmar în satul Goruni, comuna ieșeană Tomești. Petru Cobzariu, în vârstă de 65 de ani, și-a găsit sfârșitul într-o fântână dintr-un câmp din sat, după ce a ieșit de la muncă. Acesta s-a așezat lângă fântână și a adormit instant, moment în care a căzut. La câteva ore bune, soția lui a ieșit să-l caute, pentru că nu a mai ajuns acasă. A găsit niște haine lângă și a dat alarma. A venit și nepotul său, care l-a scos din fântână și a sunat să ceară ajutor oamenilor legii.

Sfârșit tragic pentru un bărbat din Tomești! A murit după ce a căzut într-o fântână

Soția lui, Viorica Poliac în vârstă de 61 de ani, povestește cu ochii plini de lacrimi drama prin care trece. Aceasta a rămas fără singurul ei sprijin și a avut un șoc atunci când a văzut figura pe care o avea în momentul în care i-a scos trupul afară.

„Cel mai mare necaz! Noi suntem de la Casa de Copii și am crescut împreună. Suntem căsătoriți de 15 ani, iar de atunci ne împărțeam toate zilele împreună. Mai consuma alcool, dar și muncea foarte mult. Nu avem pe nimeni. Singura rudă era nepotul lui. În rest, n-avem unde sta și ce face. Când eram amândoi ne descurcam așa și trăiam. Acum nu știu ce o să mă fac. S-a dus Petrică fără să îmi spună ceva. A fost la muncă și s-a gândit că o să se odihnească și uite. A murit! M-am speriat când l-am văzut cât era de vânăt la față”, mărturisește soția lui, Viorica Poliac.

Nepotul său nu își poate scoate din minte momentul în care a simțit ceva greu și imediat după l-a identificat pe unchiul său.

„Mi-a zis soția lui, dar parcă n-am crezut. Am zis că și-a fi uitat hainele pe lângă fântână, dar, când colo, am băgat un băț cu un cârlig mare și am dat de ceva greu. Am început să trag cu forță și m-am speriat. Trăgând și trăgând, mi-am dat seama că este unchiul meu. Era vânăt și așa de tare. N-am crezut că un om atât de harnic, chiar dacă mai consuma alcool, va ajunge să sfârșească așa”, destăinuie nepotul său.

Polițiștii au deschis o anchetă

La fața locului au ajuns polițiștii care au rămas să efectueze verificări, în vederea stabilirii întregii situații. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru efectuarea necropsiei. Ulterior, va fi depus la Biserica din satul Goruni.

„Polițiștii ieșeni au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă. De asemenea, s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului”, precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Rămâne de văzut ce vor mai descoperi anchetatorii ieșeni în cazul bărbatului care a murit după ce a căzut într-o fântână.

Comentarii
  • Sa sinucis prostu in fintina !, citi oameni isi scot hainele si adorm pe marginea unei fintini in asa fel incit sa cada in ea ?

  • este responsabilitatea primariei mai ales serviciului tehnico-administrativ ca nu a securizat fintina unde niste copiii pot sa cada , dar ce pretentii poti avea de la un analfabet functional ca cel de la administrativ.

  • Cel care face o asemenea „fantana” a trecut demult limitele oricarei imbecilitati criminale. Cad orice fiinte acolo, daca au noroc le scot pompierii, ca sa compenseze ce a facut un nemernic. Pai o fantana are pereti inalti, incat nu poti cadea acolo.

  • La omorât Agapi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *