Prima pagină » National » Sfârșit tragic pentru un bărbat din Bihor! A decedat după ce s-a înecat cu mâncare într-un restaurant
Sfârșit tragic pentru un bărbat din Bihor! A decedat după ce s-a înecat cu mâncare într-un restaurant

Sfârșit tragic pentru un bărbat din Bihor! A decedat după ce s-a înecat cu mâncare într-un restaurant

18 aug. 2024, 09:20,
în National

Un bărbat de 59 de ani a avut parte de un sfârșit tragic în Aleșd, Bihor. În timp ce lua masa într-un restaurant local, s-a înecat cu mâncare. Incidentul s-a întâmplat joi, după ora 19:00. Deși echipele de urgență au ajuns rapid la fața locului, din păcate, nu au reușit să-i salveze viața. Bărbatul era din Pădurea Neagră și a intrat în stop cardio-respirator înainte ca salvatorii să ajungă.

Într-un alt incident tragic, un artist în vârstă de 35 de ani și-a pierdut viața pe scenă. Ayres Sasaki s-a electrocutat în timp ce performa într-un concert. Moartea sa a fost resimțită profund de familie, prieteni și fani, printre care s-a numărat și regizorul Raphel Macedo. Acesta a exprimat regretul său într-un mesaj emoționant, subliniind impactul pozitiv pe care Ayres l-a avut asupra vieților celor din jur.

„Încă greu de crezut și de asimilat!!! @sasaki.cantor…Atât de mulți ani de prietenie și o mulțime de istorie de spus… colegiul, colegiul și prietenia vieții! Întotdeauna o persoană minunată și iubită de toți! Mă bucur să fac parte din călătoria ta… a urmat sfatul de a merge în lumea muzicii și a fost foarte fericit cu ea. I-am făcut primele fotografii profesionale de lucru și astfel a mers minunat de bine cu spectacolele sale! Atât de multe momente prostești am petrecut și vom continua cu amintirile frumoase. Ascultarea Bikini Digger a fost imortalizată de gustul tău pentru băieți, suferința ta cu Clubul de Canotaj și povestea Portarului pârțâit… în sfârșit … Planurile divine nu le explică nimeni, dar sunt sigur că ți-ai dori să rămâi în amintire prin vocea, bucuria și prietenia ta! Dumnezeu să te primească cu brațele deschise, fratele meu @sasaki.cantor Odihnește-te în pace! (emoji trandafir și trist)”, a fost mesajul transmis de regizorul Raphel Macedo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024